2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رسپینا ریپلی نشدی اونارم نمیدم دیگه ایشالا با عکس عروسی ببینین  لباسمو خیلی دوس دارم ول ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍💜💜 به دلخوشی تن کنی 

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

زبانت رو گاز بگیر مادر  بنده مریم مقدس هستم از این وصله ها به ما نمی‌چسبد  ولی خیالت راح ...

میرا خانم خوش اومدی 

بیا یکم پشت سر خواهر شوهرت حرف بزن 

تا محرم شد همه رو فراموش کرد 

دو روز نبودم چقدر چت کردین😐 حالا اگه یه روز بیکار باشم ۲۰ بار اینجا رو چک کنم هیچ کی حرف نمیزنه 😅

یاسی خریدات مبارکه اگه عکس دادی من ندیدم دعا میکنم اون کارمایی که ازش میترسی بیاد سراغت ، خودت میدونی...😂اینقدر که من کارما گیرم خوب بوده شاید یه بارم دعام گرفت🚶‍♀️ @مولار  ‍

دو روز نبودم چقدر چت کردین😐 حالا اگه یه روز بیکار باشم ۲۰ بار اینجا رو چک کنم هیچ کی حرف نمیزنه 😅

یاسی خریدات مبارکه اگه عکس دادی من ندیدم دعا میکنم اون کارمایی که ازش میترسی بیاد سراغت ، خودت میدونی...😂اینقدر که من کارما گیرم خوب بوده شاید یه بارم دعام گرفت🚶‍♀️ @مولار  ‍

رسپینا ریپلی نشدی اونارم نمیدم دیگه ایشالا با عکس عروسی ببینین  لباسمو خیلی دوس دارم ول ...

مبارکت باشه عزیزم 💜

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بیا ازین عمه خفنا شیم که برادرزاده هامون مارو بیشتر از خاله هاشون دوست دارن😂 فکر نکنم همچین عمه ها ...

نمونه ش من برادرزاده هام برام میمیرن 

هر کدومم یکاری مو خیلی دوست دارن

بچگی هاشون یکی اسممو گذاشته بود عمه کبابی چون کباب هامو دوست داشت یکی میگفت عمه عروسک اونیکی عمه سی دی 

.
نگووووو قراره عکس دوتاییشونو که تو ترکیه گرفتن بدون چهره بزاره 😁 بدون چهره که شناسایی نمیشه او ...

پس یه وقتی بزاره منم باشم وگرنه نزاره😂

یاسی تو که سحرخیزی،بگو شش صبح میزارم یه روز به همین بهانه زود پاشیم،اخر شبا سایت شلوغه😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

زبانت رو گاز بگیر مادر  بنده مریم مقدس هستم از این وصله ها به ما نمی‌چسبد  ولی خیالت راح ...

این سوال چالشی بود میخواستم امتحانت کنم ببینم همون میرای خودمونی یا نه

راضیم ازت👌

مهم خودتی

حالا میخوای عکسشو بده ما بی رودربایسی نظرمونو بگیم😁😁