2789
چشمت بی بلا و پر نور 😍😍 با تموم وجودم درکت میکنم عزیزم بخدا خاله های مجرد خیلی مظلومن، کاش کارما ...

خانوم خونه عزیز منم دوتا خاله دارم که 3 و5 سال ازم بزرگترن

خیلی بچگی ها با هم گذروندیم خیلی روزای خوب با هم داشتیم

اما اون که 3 سال بزرگتره اخلاقش جوریه که از همه چیز ناراحت میشه حتی از یه حرف بی منظور

یه مدته بدون اینکه به روی خودمون بیاریم انگار قهریم با هم 🙃 

خیلی دلم هواشو میکنه اما وقتی یاد رفتارش میفتم میگم ولش کن 🥲

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوم خونه عزیز منم دوتا خاله دارم که 3 و5 سال ازم بزرگترن خیلی بچگی ها با هم گذروندیم خیلی روزای خ ...

عزیزم خدا حفظتون کنه برای هم 🤲🤲😍😍

حتما شخصیتشون طوری هست که حساس و زودرنجن، اگر اهل اینکه نیش و کنایه بزنن یا دلتو بشکنن نیستن، به نظرم نزار به دلت بمونه، اگر تو یه شهر هستین به دیدنش برو، یا زنگ بزن و پیام بده، بزار بفهمه که دلت براش تنگ شده و به یادشی، بعد عکس العملشون رو که دیدی خودت متوجه میشی که میشه ارتباط برقرار کرد و بهش نزدیکتر شد یا اینکه فاصله داشته باشی بهتره، تو شروع کننده باش امیدوارم که دوباره رابطتون مثل سابق بشه🤲🤲❤❤

من از تموم دنیا یه خاله دارم که سنشم بالاست، آخرین بچه اش همسن منه، ولی از بس زبون تلخی داره و کنایه هایی میزنه که تا ته وجود آدم میسوزه عطاشو به لقاش بخشیدم، اگر زمانی هم دیداری باشه فقط به حرمت مامانم احترامشو نگه میدارم وگرنه تو دلم جایی نداره💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خانوم خونه عزیز منم دوتا خاله دارم که 3 و5 سال ازم بزرگترن خیلی بچگی ها با هم گذروندیم خیلی روزای خ ...

بی خیال دنیا دوروزه 

نمیارزه که به قهر بگذره

به این فکر کن که اگه یه ادمو واقعی  دوست داشته باشی باید با همه خوبی هاا و بدی هاش دوسش داشته باشی و بدی هاشم بپذیری 

حالا اگه اون حساسه سعی کن رو کلماتت دقت کن که موجب اختلاف نشه و اگرم از چیزی ناراحت شد از دلش در بیار 

باور کن اون ادم با حساس بودنش خودش خیلی بیشتر اذیت میشه 

اگه کسایی هم که دوس داره به ناراحتیاش توجه نکنن حالش خیلی بد میشه 

باید موقعی که باهاش اکی بودین کمکش کنین که متوجه این رفتارش بشه فقط هم با  مهر و محبت ممکنه... 

بی خیال دنیا دوروزه  نمیارزه که به قهر بگذره به این فکر کن که اگه یه ادمو واقعی  دوست ...

چقدر حرفات مثل اِلی بود، یه لحظه حس کردم کامنت اونه 💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نمونه ش من برادرزاده هام برام میمیرن  هر کدومم یکاری مو خیلی دوست دارن بچگی هاشون یکی اسممو گ ...

خوشبحالشون که جیگری مثل شمارو تو زندگیشون دارن خدا حفظتون کنه🤩❤️

من یاد ندارم یک بار یکی از عمه هام زنگ زده باشه تولدمون رو تبریک بگه! بقیه چیزا که هیچی ...

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
عزیزم خدا حفظتون کنه برای هم 🤲🤲😍😍 حتما شخصیتشون طوری هست که حساس و زودرنجن، اگر اهل اینکه نیش و ...

ممنونم عزیزم 💛💛💛 

نه زبون تلخی نداره، شهر دیگه ای زندگی میکنه

من خونریزی داشتم و یکی از دوقلو هام تو بارداریم فوت کرد اما حتی یه زنگ نزد ،زایمان هم که کردم حالمو نپرسید

هر چقدر میخوام بهش نزدیک شم یاد کاراش که میفتم...

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بی خیال دنیا دوروزه  نمیارزه که به قهر بگذره به این فکر کن که اگه یه ادمو واقعی  دوست ...

آره خودش بیشتر اذیت میشه

اما بدون هیچ دلیلی (شاید یه حرف یا کار جزئی رو برای خودش بزرگ کرده که من نمیدونم) رفتاری کرده که خیلی دلمو شکسته پست قبلیم گفتم

بعضی وقتا هم دلم میخواد بهش یه پیام بدم آخه خیلی دوسش دارم 🥲

خوشبحالشون که جیگری مثل شمارو تو زندگیشون دارن خدا حفظتون کنه🤩❤️ من یاد ندارم یک بار یکی از عمه ها ...

منم هیچوقت خاله نمیشم فقط عمه میشم 🥺 

برادرام مجردن

اما وقتی به اینکه یه روز بچه دار شن فکر میکنم دلم غنج میره براشون 😍😍😍

منم هیچوقت خاله نمیشم فقط عمه میشم 🥺  برادرام مجردن اما وقتی به اینکه یه روز بچه دار شن فکر ...

منم خواهر ندارم و واقعا کمبودش حس میشه🥲

خداحفظشون کنه عزیزم 

انشالله زوووووودی عمه شی😂❤️

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
آره خودش بیشتر اذیت میشه اما بدون هیچ دلیلی (شاید یه حرف یا کار جزئی رو برای خودش بزرگ کرده که من ن ...

عزیزم🥺🥺🥺

احتمالا اون واقعا از یه کار بی منظور شما برداشت بدی کرده و خیلی عمیق ناراحت شده که حتی تو این موقعیتا هم حاضر نشده زنگ بزنه بهتون 

خب اگه میشه از اون یکی  خالتون بپرسین شاید اون دلیل ناراحت شدنشو بدونه ...

منم خواهر ندارم و واقعا کمبودش حس میشه🥲 خداحفظشون کنه عزیزم  انشالله زوووووودی عمه شی😂❤️

آره خواهر خیلی خوووبه

عوضش دو تا دختر دارم 😍😍 

ان شاالله 😂😂😬😬