2777
2789

کسی دوست نداره دوستان تو تاپیک نیاد 

چه کارا میکنید .ایده بگیریم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

منم خیلی دوس دارم یه کاری انجام بدم ولی موندم چی کار کنم🤓

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار میکنیم مثلا؟ايده چی میخوای؟

میخوای ماکت درست کن 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
من میخوام واسه همسایه هامون تو ساختمون کوکی درست کنم ببرم در خونه شون

قشنگه 

خیلی خوبه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

شکلات میخرم 

پک میکنم با ربان تزیین میکنم میدم ب در و همسایه 🥲🤍

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

چکار میکنیم مثلا؟ايده چی میخوای؟ میخوای ماکت درست کن 

ماکت چی 

منظورم 

شیرینی و شربت 

‌...

برا جشنش

کلی گیفت یاعلی سفارش دادم خیلییی نازن😍😍😍

هیئت داریم و غذا و شربت میدیم

یه موکبم قراره بزنیم🥹

ان شاءالله حضرت علی رازی باشه

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

ماکت چی  منظورم   شیرینی و شربت  ‌... برا جشنش

اها 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
شکلات میخرم  پک میکنم با ربان تزیین میکنم میدم ب در و همسایه 🥲🤍

منم همین کار کنم قشنگه

کلی گیفت یاعلی سفارش دادم خیلییی نازن😍😍😍 هیئت داریم و غذا و شربت میدیم یه موکبم قراره بزنیم🥹 ...

راضی،اون یکی مرحوم حکیم رازی هست 

کلی گیفت یاعلی سفارش دادم خیلییی نازن😍😍😍 هیئت داریم و غذا و شربت میدیم یه موکبم قراره بزنیم🥹 ...

قبول باشه حتما که راضی هست 

خدا خیرتون بده