elham6571 مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20538 عنوان ایده غدیر چ کارا میکنید ایده بگیریم | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست کسی دوست نداره دوستان تو تاپیک نیاد چه کارا میکنید .ایده بگیریم جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶 1402/04/10 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاحسین_مظلوم عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2029 من همیشه برام این موضوع سوال بود ک اینا میگن سیدیم یا سادات چ جوریه ک سید شدن؟ از تبار امام زاده ای ... بله عزیزم اجداد همسر من میرسه به امام حسین علیه السلام صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸
خانمه_شیرزااد عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 571 بله عزیزم اجداد همسر من میرسه به امام حسین علیه السلام 😮چه خوببعد همه سیدا اینطورن؟ صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20538 به به عزیزم پیشاپیش عیدت مبارک خواهری انشاالله ممنونم عید شما هم پیشاپیش مبارک عزیزم جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
یاحسین_مظلوم عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2029 😮چه خوب بعد همه سیدا اینطورن؟ نه خب بعضیا جدشون فرق میکنه مثلا دوست من جدشون به امام باقر میرسه و... صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸
خانمه_شیرزااد عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 571 نه خب بعضیا جدشون فرق میکنه مثلا دوست من جدشون به امام باقر میرسه و... اهان ک اینطور، ممنونم💗 صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
بی_نام11 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3141 اهان ک اینطور، ممنونم💗 خانمه شیرزاد غلطهخانمِ شیرزادخوب نیست آدم اینارو ندونه. و سرانجام در برابر همه چشمها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشمهایی که دزدها را دیده بود.
خانمه_شیرزااد عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 571 خانمه شیرزاد غلطه خانمِ شیرزاد خوب نیست آدم اینارو ندونه. اشتباه تایپی بود استاداز فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستید؟ خوب نیست ادم هرچی ب ذهنش میرسه رو بگه شاید طرف مقابل خودش بیشتر از همه به موضوع اگاه باشه! صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
بی_نام11 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3141 اشتباه تایپی بود استاد از فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستید؟ خوب نیست ادم هرچی ب ذهنش میرسه ر ... از فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیستم ولی سعی میکنم به کسایی که هکسره بلد نیستن یاد بدم. و سرانجام در برابر همه چشمها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشمهایی که دزدها را دیده بود.
خانمه_شیرزااد عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 571 از فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیستم ولی سعی میکنم به کسایی که هکسره بلد نیستن یاد بدم. صحیح صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"