2777
2789
عنوان

ایده غدیر چ کارا میکنید ایده بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست
بله عزیزم اجداد همسر من میرسه به امام حسین علیه السلام 

😮چه خوب

بعد همه سیدا اینطورن؟ 

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به عزیزم پیشاپیش عیدت مبارک خواهری  انشاالله

ممنونم عید شما هم پیشاپیش مبارک عزیزم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نه خب بعضیا جدشون فرق میکنه مثلا دوست من جدشون به امام باقر میرسه و... 

اهان ک اینطور، ممنونم💗

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
اهان ک اینطور، ممنونم💗

خانمه شیرزاد غلطه

خانمِ شیرزاد

خوب نیست آدم اینارو ندونه.

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
خانمه شیرزاد غلطه خانمِ شیرزاد خوب نیست آدم اینارو ندونه.

اشتباه تایپی بود استاد

از فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستید؟ 

خوب نیست ادم هرچی ب ذهنش میرسه رو بگه شاید طرف مقابل خودش بیشتر از همه به موضوع اگاه باشه! 

اشتباه تایپی بود استاد از فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستید؟  خوب نیست ادم هرچی ب ذهنش میرسه ر ...

از فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیستم ولی سعی میکنم به کسایی که هکسره بلد نیستن یاد بدم.

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
از فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیستم ولی سعی میکنم به کسایی که هکسره بلد نیستن یاد بدم.

صحیح