2777
2789
عنوان

ایده غدیر چ کارا میکنید ایده بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست
اون ایده اول منظورت عید که نبود انشالله؟

نه همون ایده غدیر هست 

ایقد ببخشید سواد دارم 

که چطور بنویسم 😉😉

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اگه میتونین پیکسل عروسکی دخترونه و پسرونه ایرانی با طرح یاعلی بخرین و بین بچه ها پخش کنین بگین هدیه حضرت علی علیه السلام

خیلی حس خوبیه و بچه ها تشویق میشن

واسم دعا کنید🤲🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونین پیکسل عروسکی دخترونه و پسرونه ایرانی با طرح یاعلی بخرین و بین بچه ها پخش کنین بگین هدیه ...

اره قیمتی میدونین چنده؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شکلات میخرم  پک میکنم با ربان تزیین میکنم میدم ب در و همسایه 🥲🤍

ایده خوبیه👍🏻

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
همسرم از سادات هستن میخوام براش کیک بپزم یه کادو کوچولو هم قراره بخرم  

افرین 

فعلا که باهم قهریم دیشب دعوا کردیم😂😂😂😂

مثل من و شوهرم 

تا اون موقع ان شاالله اشتی میکنیم 

البته منم ساداتم

این لینکو چک کنین https://basalam.com/mahdiyaran98/product/7629607?from=search

ممنونم حتما لطف کردی

همسرم از سادات هستن میخوام براش کیک بپزم یه کادو کوچولو هم قراره بخرم 

من همیشه برام این موضوع سوال بود ک اینا میگن سیدیم یا سادات چ جوریه ک سید شدن؟ از تبار امام زاده ای هستن؟ 

ممنون میشم جواب بدید

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"