2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 87 پست
یعنی پسری هست که سنش کم باشه و ماهیی 800 درآمد داشته باشه؟ بعد من چه طور پیدا کنم یه همچین پسری رو. ...

عزیزم جواب دادم بهت 

نمیگم ماهی ۸۰۰ درآمد داشته باشه

ولی حداقلش اینه که خونه و ماشین داشته باشه بعد بیاد دست رو یه دختر از یه خونواده خیلی پولدار بذاره، خیلی اختلاف طبقاتی مشهوده

من چون اطرافیانم دیدم و به مشکل هم خوردن

اسی جان شما خداروشکر تو خانواده مرفهی زندگی میکنی، بهیچ وجه نباید ناراحت باشی برای شما همیشه فرصت هس ...

داریم رفت و آمد. یکسری ها که میگن ازدواج زیر 40 سال اصلا اشتباهه جوونی نکردیم. یکسری ها کلا میگن ازدواج اشتباهه. یکسری هم خارج از کشور مدنظرشونه. یکسری حتما باید خانم دکتری باشه. یکسری هم که خوبم پسر اهل کار نیست. یکسری هم که همه چیش خوبه درآمدش کمه ودر آخر یکسری هم همه چه حله اخلاق نداره 😂😂😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبع چی؟ 

طبع و مزاج (سردی و گرمی )

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
خب من حرفم همینه چرا دنبال پیدا کردنید ازدواج خودش پیش میاد و اینکه دوست عزیز از زندگیت لذت ببر ازدو ...

باشگاه و کلاس موسیقی و............. همه رو میرم. ولی تهش رسیدی به 35 و مجرد بودی چیکار باید بکنی؟ 😭

عزیزم جواب دادم بهت  نمیگم ماهی ۸۰۰ درآمد داشته باشه ولی حداقلش اینه که خونه و ماشین داشته با ...

با افرادی که داریم رفت و آمد. یکسری ها که میگن ازدواج زیر 40 سال اصلا اشتباهه جوونی نکردیم. یکسری ها کلا میگن ازدواج اشتباهه. یکسری هم خارج از کشور مدنظرشونه. یکسری حتما باید خانم دکتری باشه. یکسری هم که خوبم پسر اهل کار نیست. یکسری هم که همه چیش خوبه درآمدش کمه ودر آخر یکسری هم همه چه حله اخلاق نداره 😂😂😂😂 یه وضعیت داریم اصلا

یعنی پسری هست که سنش کم باشه و ماهیی 800 درآمد داشته باشه؟ بعد من چه طور پیدا کنم یه همچین پسری رو. ...

الان این خواستگاری که داری و درآمدش رو توضیح دادی مثلا واسه یه خانواده کارمند خیلی تو چشم هست

واسه یکی مثل تو که اصلا نباید به چشمت بیاد

چون مادیات رو توضیح دادی کامنت اول، من اینطوری گفتم

اگر نه که برات مادیات اصلا مهم نیست که هیچ، روی آپشن های اخلاقیش تمرکز کن

خوشبحالت کاش ما هم پولدار بودیم‌. همه ی خواستگارا مال شماست.........همه ی چیزای خوب ،همه ی خوشبختی ه ...

ممنون عزیزم. ولی کسب که برای پول بخادت چه فایده. تازه پول زیاد هم خوب نیست کسی جرعت نمیکنه بیاد میگه حتما جوابش منفیه😂😂😂🌹

ممنون عزیزم. ولی کسب که برای پول بخادت چه فایده. تازه پول زیاد هم خوب نیست کسی جرعت نمیکنه بیاد میگه ...

منو برای هیچی نمیخوان، اگر پول داشتم حداقل دلم خوش بود. چه اهمیتی داره تا وقتی پول داشته باشی برای پول بذار بخوانت.....بهتر از مجردیه

الان این خواستگاری که داری و درآمدش رو توضیح دادی مثلا واسه یه خانواده کارمند خیلی تو چشم هست واسه ...

نه خانواده شون کارمند نیستند همه تحصیل کرده و درآمد بالا و کار آزاد دارند ولی مثل خانواده ما معروف و شناخته شده نیستند و لی معروفیت خودشون رو دارن 

باشگاه و کلاس موسیقی و............. همه رو میرم. ولی تهش رسیدی به 35 و مجرد بودی چیکار باید بکنی؟ 😭

با دوستات جاهای جدید برو آدمای جدید ببین سخت نگیر به خودت آشنا شو همه آشنایی ها که بد نیست من اگر جات بودم که فقط تو عشق و حال بودم ولی حالا اگه خیلی دوست داری و تمایل به ازدواج داری میگم 

منو برای هیچی نمیخوان، اگر پول داشتم حداقل دلم خوش بود. چه اهمیتی داره تا وقتی پول داشته باشی برای پ ...

مجردی از افسردگی و گریه همیشگی بهتره

عزیزم همش از مادیات گفتی اخلاقش چی اخلاقش چطوره؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
با افرادی که داریم رفت و آمد. یکسری ها که میگن ازدواج زیر 40 سال اصلا اشتباهه جوونی نکردیم. یکسری ها ...

اختلاف طبقاتی زیاد واقعا خوب نیست

ازدواج هم به وقتش پیش میاد عزیزم اینقدر نگران نباش و خدای نکرده از هول حلیم خودت رو تو دیگ ننداز یه وقت از ترس اینکه سنت میره بالا و تنها میمونی

نترس هیچییییی نمیشه، تنها هم نمیمونی، به وقتش یکی سر راهت قرار میگیره که به خودت میگی این همونه که کنارش خوشبخت میشم، هر چقدر سنت هم بالاتر بره ملاک هات هم پخته تر میشه، هیچ وقت از عدد سنت نترس