2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 87 پست
خب ببین اگر میدونی وضعیت مالی، فرهنگی، اعتقادی و ... با طرفت خیلی تفاوت میکنه حتما تجدید نظر کن‌ . ...

خب هرچی هم خوب باشه فکر نکنم پسری با درآمد خانواده ما پیدا بشه و بیاد و سنش کم باشه تقریبا غیر ممکنه 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اگه بودم قطعا قبول نمیکردم

با هم سطح خودتون ازدواج کنین بابا

ماهی ۸۰۰ تومن با خونه و ماشین کجاااا و ۸۰ تومن بدون خونه و ماشین کجااااا؟؟

از اون ۸۰ تومن هم میخواد کارگاه توسعه بده

به نظر من خیلی چنگی به دل نمیزنه

متاسفانه پسرهای امروزی اگه بخوان سنتی ازدواج کنن میرن دست روی خونواده های خیلی پولدارتر از خودشون میذارن 

چند روز پیشم یه پسری دست رو یه خانواده پزشک و پولدار گذاشته بود. خیلی نگران جواب دختره بود. این گذشت ...

این حرف اشتباهه هر کی تلاش کنه به هر جا میرسه فقط نباید نا امید بشه

خب چیکار کنه بره با بقیه دوست بشه؟ هر کی هم پیدا بشه برای پول میخادت راهکار شما چیه؟ الان

اولا که دوستی مگه اشکالی داره؟و اینکه میگم اینقدر چیزی رو تقاضا نکنید خودش باید پیش بیاد 

خب هرچی هم خوب باشه فکر نکنم پسری با درآمد خانواده ما پیدا بشه و بیاد و سنش کم باشه تقریبا غیر ممکنه ...

اسی جان شما خداروشکر تو خانواده مرفهی زندگی میکنی، بهیچ وجه نباید ناراحت باشی برای شما همیشه فرصت هست.

اگر میخوای خواستگار یا دوستانی در سطح خودتون پیدا بشه باید از پولایی که دارین خانوادگی سرمایه گذاری کلان کنین و با ثروتمندان تحصیلکرده و سطح بالا برو بیا داشته باشین...

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

این درآمدهای 80 میلیونی و 800 میلیونی رو از کجا میارید؟؟؟ مگه چیکاره اید؟؟

80 میلیون رو که گفتم کارگاه صنعتی داره. 800 هم واردات صادرات. تجارت داخلی.. کارهای صنعتی.. املاک و.... 

خب هرچی هم خوب باشه فکر نکنم پسری با درآمد خانواده ما پیدا بشه و بیاد و سنش کم باشه تقریبا غیر ممکنه ...

دیگه عزیزم حداقل خونه رو داشته باشه، ماشینش هم که عاریه س، شوهر دختر خاله منم همه زندگیش رو تو کارگاهش گذاشته، خونه نمیخره و مستاجره، ماشین خوب سوار نمیشه، من واقعا نمی‌پسندم اینطوری

من اگه بودم قطعا قبول نمیکردم با هم سطح خودتون ازدواج کنین بابا ماهی ۸۰۰ تومن با خونه و ماشین کجاا ...

یعنی پسری هست که سنش کم باشه و ماهیی 800 درآمد داشته باشه؟ بعد من چه طور پیدا کنم یه همچین پسری رو. خب اگه پیدا بشه قطعا بهتره ولی اگر بشه. 

اولا که دوستی مگه اشکالی داره؟و اینکه میگم اینقدر چیزی رو تقاضا نکنید خودش باید پیش بیاد 

خب شما بگید من از کجا پیدا کنم

خب شما بگید من از کجا پیدا کنم

خب من حرفم همینه چرا دنبال پیدا کردنید ازدواج خودش پیش میاد و اینکه دوست عزیز از زندگیت لذت ببر ازدواج یک انتخابه قرار نیس واسه همه پیش بیاد من اگه جات بودم و بابام اینقد پولدار بود ابنقد دور خودمو با دوستام و کلاسای مختلفو باشگاه و سفر پر میکردم که اصلا فرصت نداشته باشم به موضوعات مسخره و خاله زنک فکر کنم ایشالا ازدواجم تو موقعیت مناسبش برات پیش میاد