2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 87 پست
درآمد تقریبا 10 برابر پسر

عزیزم یه سوال میدونم خیلی شخصیه ها ولی برام تعجب داره دختری که تو این خانواده مرفه و تکمیله چرا میخاد سنتی و بدون شناخت ازدواج کنه وایسه براش پیش بیاد ازدواج که همینجوری نیست که یکی به یکی معرفی کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقد شما به کارگاهش توجه کردی فقط یه لحظه فکر میکنید با کارگاه میخواهی ازدواج کنی یکم بقیه جوانبم ...

آخه جوانب دیگه هم گفتم خب مثلا چیا رو بگم

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

به پسرایی که دست میزارن رو یا دختر با خانواده خیلی پولدارتر از خودشون دید خوبی ندارم

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
درآمد تقریبا 10 برابر پسر

خب ببین اگر میدونی وضعیت مالی، فرهنگی، اعتقادی و ... با طرفت خیلی تفاوت میکنه حتما تجدید نظر کن‌ .

اگر تو خونه پدرت فرضا ماهی سیصد میلیون درامد دارین، برای تو امکانات جوره. خونه شخصی و ماشین و ... پسری که کمتر پول داره قادر نیست انتظارات اولیه تو رو براورده کنه. از الان قشنگ فکر کن ببین میتونی بپذیریش یا نه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

حداقل یه ماشین بخره برای راحتی خودش تحصیلات خانم چقدره؟ شاغله؟

کارشناسی شاغل رسمی نیست ولی مشغوله و ٱقا میگه نیاز نیست کار کنی اگر دوست داشتی برای تفریح و سرگرمی مشغول به کار باش نه درآمد

وضعیت مالی اوکیه 

ولی شخصیت ها و اعتقادات و باور ها و طبع و ...... باید باهم جور در بیاد 

که تو چارچوب درست آشنا شدن ها شروع بشه و به نتیجه برسی

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
حداقل یه ماشین بخره برای راحتی خودش تحصیلات خانم چقدره؟ شاغله؟

با ماشین پدرش رفت و آمد داره یک موتور هم داره

به پسرایی که دست میزارن رو یا دختر با خانواده خیلی پولدارتر از خودشون دید خوبی ندارم

چند روز پیشم یه پسری دست رو یه خانواده پزشک و پولدار گذاشته بود. خیلی نگران جواب دختره بود. این گذشت تا دیروز یکی شوهرش کارگر یود بهش گفته بود تو ونگی به دلم نمیزنی من مجبوری گزفتمت چون هم سطح بودیم‌ .

ادم غصه میخوره برای دخترایی که متوسط یا رو به پایین جامعه هستن ... انگار اینده ای ندارن. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

عزیزم یه سوال میدونم خیلی شخصیه ها ولی برام تعجب داره دختری که تو این خانواده مرفه و تکمیله چرا میخا ...

خب چیکار کنه بره با بقیه دوست بشه؟ هر کی هم پیدا بشه برای پول میخادت راهکار شما چیه؟ الان

پسره ماهی هشتاد داره  بعد دختره ده برابرش یعنی ماهی ۸۰۰ ملیون داره بعد نشسته در مورد پول پسر ...

خانواده دختر درآمدش انقدر هست نه خود دختر دقت کن🌹

سنش چقدره؟ به نظر زرنگ میاد یه مدت رفت و امد کن اگر خوب بود ادامه بده

یکساله ارشدش تموم شده. زرنگ هست خیلیییی