2777
2789
عنوان

خواستگار

1318 بازدید | 87 پست

خواستگار 

خونه ماشین نداره. تا ارشد خونده کارگاه داره بستگی داره حدوداً 80 کار میکنه چند ماه دیگه یک خط دیگه اضافه میکنه درآمدش دوبرابر میشه. میتونه استخدام بشه شرکت نفت ولی کار دولتی خوشش نمیاد. چه طوره به نظرتون.؟ هر ماه یه کم خرجی برای خودش برمیداره بقیش رو برای توسعه کارگاه خرج میکنه خانوادش خوبه زیادی مهربون هست. ماشین خونه نخریده چون پول رو برای پیشرفت کارگاه هزینه کرده. یکم خجالتیه. نظرش روی کرایه کردن خونه هست چون با چند میلیارد که خونه بخاد بخره خیلی بیشتر میتونه کار کنه. قیافه خانم بهتره از آقا و وضع مالی خانواده خانم هم خیلی خوبه. با ماشین پدرش هر جا میخاد میره و یک موتور هم داره برای رفت و آمد

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطعا خوبه از لحاظ مالی ولی خب همه چی پول نیست شما فقط به مادیات اشاره کردید 

در این حد شناخت دارم مثل مهربون بودن چی بگم دیگه؟ 

عزیزم بحث یه عمر زندگیه اگه اخلاقش وکردارش خوبه قبول کن

من خودم شوهرم اول ک اومد واسم نه ماشین داشت ونه خونه

فقط یه زمین داشت ک۳سال فقط قرضاشو میدادیم

الان خداروشکر خونه دارشدیم وماشین وییه شغل نسبتا خوب

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
خسیس نباشه اوکیه اما بقیه ملاک هامهم ترازخونه ودرآمده فعلا واولینش اینه به شخصیت اجتماعی طرف توجه کن ...

خسیس رو که نمیشه فهمید؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز