2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 87 پست
نه اصلا مگه نمیگی درامد کارگاش خیلی خوبه این اقا میتونسته یه ماه پول بزاره برای خونه یا ماشین ماه ب ...

منظورم تاپیک خواستگار هست

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
وای ببخشید عدد 35 رو مثال زدم همین طوری گفتم شرمنده اگر ناراحت شدید اخه اوضاع خیلی سخته فکر میکنی هم ...

نه بابا چرا ناراحت شم؟ من تفکرات قدیمی ندارم، خوشبختانه هر کس هم منو میبینه میگه خیلی بهت بخوره ۲۵ سالته

آره واقعا، اوضاعت خیلیییی سخته!

خدا کمکت کنه و هر چه زودتر ازدواج کنی و به آرزوت برسی بعد بیای اینجا تاپیک بزنی که شوهر کردی ما هم خوشحال شیم کلی 🥳🥳🥳🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا چرا ناراحت شم؟ من تفکرات قدیمی ندارم، خوشبختانه هر کس هم منو میبینه میگه خیلی بهت بخوره ۲۵ س ...

مرسی عزیزم 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 

چقد بی اعتماد ب نفسی مثلا ازدواج افتخار داره؟ابنهمه ازدواج کردن چی شد نود درصد که از شوهراشونو اخلاق ...

حق داری اینطوری فکر کنی.

اگر توام مثل من تو یه خونه خیلی خیلی کوچیک زندگی میکردی. والدین از کار افتاده داشتی ، مادری داشتی که کتکت میزنه، نفرینت میکنه، فوشای رکیک میده و ... اگر هیچ پولی، تحصیل دانشگاهی، شغلی نداشتی. اگر هیشکی حالتو نمیپرسید. اگر تو خرجی امروزت مونده بودی.

اگر مردم میدونستن وضعیت مالی نچندان خوبی داری ، اگر تو محله ای که سی سال نشستین، حتی یکیشون برای پسرش خواستگاریت نمیکرد. اگر سنت هی بالا میرفت و بعدش فکر میکردی هیچوقت رنگ بچه یا شوهر نمیبینی .

اگر تابستون بود و حسرت یه مسافرت، یه خرید درست و حسابی رو دلت میموند.

اگر حسرت یه رابطه امن جنسی و عاطفی داشتی ، خسرت اینو داشتی حداقل مامانت بوست کنه، بغلت بگیره....

و خیلی چیزای دیگه شاید متوجه میشدی منظور من این نیست که شوهر کردن افتخاره....

حق داری اینطوری فکر کنی. اگر توام مثل من تو یه خونه خیلی خیلی کوچیک زندگی میکردی. والدین از کار افت ...

اوووو گریم گرفت که😢ببین عزیزم از ی جایی شروع کن فروشندگی آنلاین شاپ یا اینطور چیزا اونجا هم با آدما زیادی آشنا میشیم هم پول در میاری ی مقداری

چند روز پیشم یه پسری دست رو یه خانواده پزشک و پولدار گذاشته بود. خیلی نگران جواب دختره بود. این گذشت ...

بله دقیقا منم خیلی ناراحت میشم خیلی از خانواده ها فقط میخوان دختر رو شوهر بدند حالا دیگه هر کی شد

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
حق داری اینطوری فکر کنی. اگر توام مثل من تو یه خونه خیلی خیلی کوچیک زندگی میکردی. والدین از کار افت ...

خیلی ناراحن شدم 😢😢😭

اسی رو اخلاقش تمرکز کن ... هیچی اندازه اخلاق مهم نیست یعین بعد چند سال کارد کردن نباید یه ماشین حد ...

برای همه عجیب هست علتش رو هم چند بار گفتم

عزیزم ماهی ۸۰میلیون هم خوبه الان که  فقط دنبال خصوصیات اخلاقی بیشتر باش تا مادی

اخلاق ش خوب که نه عالیه و درآمدش نسبت به خانواده ما خیلی کمتر هست پیام های قبلی گفتم