2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 87 پست
با دوستات جاهای جدید برو آدمای جدید ببین سخت نگیر به خودت آشنا شو همه آشنایی ها که بد نیست من اگر جا ...

اخه حقیقت از اینهایی که خودشون رو میچسبونن به پسر ها خوشم نمیاد باشم. با افرادی که رفت و آمد داریم . یکسری ها که میگن ازدواج زیر 40 سال اصلا اشتباهه جوونی نکردیم. یکسری ها کلا میگن ازدواج اشتباهه. یکسری هم خارج از کشور مدنظرشونه. یکسری حتما باید خانم دکتری باشه. یکسری هم که خوبم پسر اهل کار نیست. یکسری هم که همه چیش خوبه درآمدش کمه ودر آخر یکسری هم همه چه حله اخلاق نداره 😂😂😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم رفت و آمد. یکسری ها که میگن ازدواج زیر 40 سال اصلا اشتباهه جوونی نکردیم. یکسری ها کلا میگن ازد ...

باید خودت بسنجی.

دو نفر ثروتمندن.

یکیشون اگر تو شرایط سختی وارد بشه براش مهم نیست، میتونه دوام بیاره.

دومی اگر تو شرایط سختی وارد بشه بهیچ وجه نمیتونه دوام بیاره.

من تاپیکاتو دیدم، شما در مورد درامد زیاد پرسیدی یعنی نمیتونی تو ذهنت حلش کنی. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

منو برای هیچی نمیخوان، اگر پول داشتم حداقل دلم خوش بود. چه اهمیتی داره تا وقتی پول داشته باشی برای پ ...

چقد بی اعتماد ب نفسی مثلا ازدواج افتخار داره؟ابنهمه ازدواج کردن چی شد نود درصد که از شوهراشونو اخلاق و دسب بزنو خسیسی و خیانت مینالن اون ده درصدم انتخاب درستی داشتن شانسشون خوب بوده درکل کار شاقی نیست 

اختلاف طبقاتی زیاد واقعا خوب نیست ازدواج هم به وقتش پیش میاد عزیزم اینقدر نگران نباش و خدای نکرده ا ...

اخه بقیه هم همینو میگن. خودشونم سن بالا ازدواج کردن ولی آخه توی اون سن چه انگیزه ای برام هست برای شروع

اخه حقیقت از اینهایی که خودشون رو میچسبونن به پسر ها خوشم نمیاد باشم. با افرادی که  رفت و آمد د ...

اخه یه ادم که نمیتونه همه اپشنارو باهم داشته باشه باید از ی چیز بزنی تا ۹تای دیگرو داشته باشی طبق اولویت های خودت و اینکه نه چرا بچسبونی پسرا معمولا خودشون پیشنهاد رابطه میدن 

باید خودت بسنجی. دو نفر ثروتمندن. یکیشون اگر تو شرایط سختی وارد بشه براش مهم نیست، میتونه دوام بیا ...

آره خب درآمد بالاتر از این داریم باید بیشتر فکر کنم. ولی غیر از درآمدش اخلاقش عالیه و خانوادش

اخه یه ادم که نمیتونه همه اپشنارو باهم داشته باشه باید از ی چیز بزنی تا ۹تای دیگرو داشته باشی طبق او ...

معمولا این روابط به ازدواج ختم نمیشه و منم دوست ندارم واردشون بشم به خاطر همین گفتم

آره خب درآمد بالاتر از این داریم باید بیشتر فکر کنم. ولی غیر از درآمدش اخلاقش عالیه و خانوادش

کارت سخته باید از مشاوره ازدواج خبره و کار بلدی کمک بگیری.

تو شرایطتت خوبه دلیلی نداره باهات بد اخلاقی بشه! حتی طرفم کتک بزنی رو دستتو میبوسه، خاک کفشتم سرمه چشمش میکنه. پس خیلی دقت کن‌ . 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

کارت سخته باید از مشاوره ازدواج خبره و کار بلدی کمک بگیری. تو شرایطتت خوبه دلیلی نداره باهات بد اخل ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 نه اینجوری هم نیست چرا بزنم آخه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای مردم از خنده. نظر لطف شماست 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نه اصلا

مگه نمیگی درامد کارگاش خیلی خوبه این اقا میتونسته یه ماه پول بزاره برای خونه یا ماشین ماه بعد کارگاه یا نصف نصف بنظرم شمع اقتصادی نداره و نمیدونه راه درست پول چیه.دوم اینکه شغل ازاد بگیر نگیر داره من خودم ترجیحم رو شغل دولتی با همون حقوه ده پونزده تومنه که کنارسم خودم میکنم و استقلال دارم 

نه اصلا مگه نمیگی درامد کارگاش خیلی خوبه این اقا میتونسته یه ماه پول بزاره برای خونه یا ماشین ماه ب ...

نه نمیگم درآمدش خوبه اتفاقا میگم کمه درآمدش😂😂ولی اخلاق و خانوادش عالیه از صفحه 3 تاپیک رو بخون🌹

اخه بقیه هم همینو میگن. خودشونم سن بالا ازدواج کردن ولی آخه توی اون سن چه انگیزه ای برام هست برای شر ...

چی بگم والا

تو کلا گویا آدم ازدواجی ای هستی

خواهر منم همینطور بود و زود ازدواج کرد

دروغ چرا من دو ساله ازدواج کردم و ۳۵ ساله بودم از ۱۶ سالگی هم خواستگار داشتم، ازدواجم هم خیلی عاقلانه بود هم عاشقانه، وقتی یکی رو دوست داری انگیزه همه کاری هم پیدا میکنی

شوهر خواهرم انگشت کوچیکه شوهرم‌ نمیشه، شوهرم واقعا عالیه، نه اینکه خودم بگم ها، همه میگن

به زود یا دیر ازدواج کردن نیست، کیفیت ازدواجه که مهمه

دیگه هر کسی یه مدلیه، قرار نیس همه مثل هم فکر کنن که

حرفهایی که زدم همش حاصل تجربه بود خواستم در اختیارت بذارم چون نظر خواستی 

ایشالا هر چی خیره همون سر راهت قرار بگیره، موفق باشی

چی بگم والا تو کلا گویا آدم ازدواجی ای هستی خواهر منم همینطور بود و زود ازدواج کرد دروغ چرا من دو ...

وای ببخشید عدد 35 رو مثال زدم همین طوری گفتم شرمنده اگر ناراحت شدید اخه اوضاع خیلی سخته فکر میکنی همه برای پول میخانت و واقعا ناراحت کننده است هیچ راهی هم برای تشخیص نداری و اگر هم صبر کنی بدتر میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز