اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
این تیپ پلاستی که میگه چجوریه؟ موقته؟ من یه چی دائمی میخوام من استخوان دماغم اصلا بزرگ ...
خب درستش میکنن جراحیه دائمیه ولی میدونی من اون مرکزی که رفتم با بی حسی انجام دادبیهوش نکرد برای من عملش سخت بودچون حس میکردم درد نداشتما حس میکردم چیکارداره میکنه
من لیفت انجام دادم پره های بینی رو باز کرد یکم دراورد باز بخیه زد توی مطب انجام دادم&n ...
دردش و ایناش چجوری بود؟ من یکم زیادی از درد میترسم 😂
و اینکه هزینهاش چی؟
من که سنم کمه دستم تو جیب خودم نیست هنوز باید بابام بده اونم زیاد باشه در توانش نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بهترین راه همون عمله! درباره عوارض لیفت و آنزیم تحقیق کن درباره عوارض عمل بینی هم تحقیق کن عوارض ...
اصلا دلم نمیخواد عمل کنم آخه دماغم هیچ مشکل غیر قابل تحملی نداره فقط یکم تپله و پرههاش یه کوچولو گشاده اونم خیلی زیاد نیست
بجز اون هم هزینهی عمل زیاده باید با بابام بده که در توانش نیست اون بده هم من عمل نمیکنم دوست ندارم عمل کنم
توی تیپ پلاستی استخون بینی هم سوهان کشی میشه ولی توی لیفت فقط پره ها جمع میشه
نه من اصلا نمیخوام به استخوانش دست بزنن استخوانش هیچ مشکلی نداره عالیه
فقط پرههاش یکم یه کوچولو گشاده و درکل کل صورتم تپله دماغمم تپله
خب درستش میکنن جراحیه دائمیه ولی میدونی من اون مرکزی که رفتم با بی حسی انجام دادبیهوش نکرد برای من ...
واای آره حسشم بده
ولی خب بیهوش بشی هم باز طول میکشه تا به هوش بیای ولی بهتر از اینه حسش کنی
در کل ممنون از راهنماییت