2777
2789
عنوان

کوچیک کردن دماغ گوشتی! 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 91 پست
خب ببین اگه اینجوره باید تیپ پلاستی بکنی منم انجام دادم من البته قبلا عمل کرده بودم راضی نبودم هم کج ...

سلام ببخشید من اصفهانم میخواستم بینیم رو عمل کنم یعنی برم تهران بهتره؟شما دکتر خوب میشناسین؟؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیفت انجام دادم  پره های بینی رو باز کرد یکم دراورد باز بخیه زد  توی مطب انجام دادم&n ...

ببخشید عزیزم هزینش چقدر شد

خُـــــدایا گــیس دالگت چــــات مِـــــهـ                    یکی ها ناو قلبم کرمانشا و نذری🥰❤️‍🩹
این تیپ پلاستی که میگه چجوریه؟  موقته؟ من یه چی دائمی میخوام  من استخوان دماغم اصلا بزرگ ...

خب درستش میکنن جراحیه دائمیه ولی میدونی من اون مرکزی که رفتم‌ با بی حسی انجام دادبیهوش نکرد برای من عملش سخت بودچون حس میکردم درد نداشتما حس میکردم چیکارداره میکنه

من لیفت انجام دادم  پره های بینی رو باز کرد یکم دراورد باز بخیه زد  توی مطب انجام دادم&n ...

دردش و ایناش چجوری بود؟ من یکم زیادی از درد میترسم 😂

و اینکه هزینه‌اش چی؟ 

من که سنم کمه دستم تو جیب خودم نیست هنوز باید بابام بده اونم زیاد باشه در توانش نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام ببخشید من اصفهانم میخواستم بینیم رو عمل کنم یعنی برم تهران بهتره؟شما دکتر خوب میشناسین؟؟

عزیزم اصفهان رک وروراست دکترخوب نداره من تهران مرکز لیان انجان دادم پیش دکترشهنوازی عالیه دکترش ولی متاسفانه منشیا خیلی قالتاق

بهترین راه همون عمله! درباره عوارض لیفت و آنزیم تحقیق کن درباره عوارض عمل بینی هم تحقیق کن عوارض ...

اصلا دلم نمیخواد عمل کنم آخه دماغم هیچ مشکل غیر قابل تحملی نداره فقط یکم تپله و پره‌هاش یه کوچولو گشاده اونم خیلی زیاد نیست 

بجز اون هم هزینه‌‌ی عمل زیاده باید با بابام بده که در توانش نیست اون بده هم من عمل نمی‌کنم دوست ندارم عمل کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دردش و ایناش چجوری بود؟ من یکم زیادی از درد میترسم 😂 و اینکه هزینه‌اش چی؟  من که سنم کمه دست ...

کبودی و اینا نداشت ولی خب بخیه بود دیگه من بد درد نیستم هفته اولم مسکن خوردم اصلن سخت نبود کم کم جذب شدن نرفتمم بخیه هارو دکتر بکشه خودش جذب شد 

من ۳سال پیش ۳تومن دادم  الان مطمئنا بیشتره ولی خب از عمل خیلی کمتره

توی تیپ پلاستی استخون بینی هم سوهان کشی میشه ولی توی لیفت فقط پره ها جمع میشه

نه من اصلا نمیخوام به استخوانش دست بزنن استخوانش هیچ مشکلی نداره عالیه 

فقط پره‌هاش یکم یه کوچولو گشاده و درکل کل صورتم تپله دماغمم تپله

خب درستش میکنن جراحیه دائمیه ولی میدونی من اون مرکزی که رفتم‌ با بی حسی انجام دادبیهوش نکرد برای من ...

واای آره حسشم بده

ولی خب بیهوش بشی هم باز طول می‌کشه تا به هوش بیای ولی بهتر از اینه حسش کنی

در کل ممنون از راهنماییت