2777
2789
عنوان

کوچیک کردن دماغ گوشتی! 😳

1243 بازدید | 91 پست

من دماغم استخوانش هیچ مشکلی نداره ولی گوشتیه

به جز عمل چطور میتونم کوچیکش کنم راهی واسش هست؟ 

اگه میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه پیجه دماغ خودش هر چند روز همون گندس ولی میکه با این پماد چربی میسوزه بینی کوچیک میشن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پیجه دماغ خودش هر چند روز همون گندس ولی میکه با این پماد چربی میسوزه بینی کوچیک میشن

نه بابا یه راه تضمینی میخوام 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نمیدونم ولی میگن با لیف بینی یا چربی گرفتن کوچیک میشه

اما میگن بر میگرده  بعد چندین ماه به بینی قبلیت

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

راجبش تحقیق کنم فردا صبح هم دوباره تایپیک بزنم اگه به نتیجه‌ای رسیدم میگم بهت

دیدک ک انزیم میزنن کوچیک میشه

آنزیم شنیدم برمیگرده ولی راجبش مطمئن نیستم 

راجبش تحقیق کنم فردا صبح هم دوباره تایپیک بزنم اگه به نتیجه‌ای رسیدم میگم بهت

اسم پیج یادم نمیاد اینجا بگی شاید بهت بگن تز بس بلاگرا تبلیغش کردن.انزیم بزن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نمیدونم ولی میگن با لیف بینی یا چربی گرفتن کوچیک میشه اما میگن بر میگرده  بعد چندین ماه به بین ...

خب اگه وزن اضافه نکنی فکر نکنم اون چربی برگرده که

نمیدونم حالا راجبش تحقیق می‌کنم 

منم دیدم یه پسره هست😅🤣دماغ خودش گتده هست اما میگه با این پماد دماغتون کوچیک میشه🤣🤣تو مردی برو دماغ خودتو کوچیک کن

خب اگه وزن اضافه نکنی فکر نکنم اون چربی برگرده که نمیدونم حالا راجبش تحقیق می‌کنم 

نمیدونم والا 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻