2777
2789
عنوان

کوچیک کردن دماغ گوشتی! 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 91 پست
اسم پیج یادم نمیاد اینجا بگی شاید بهت بگن تز بس بلاگرا تبلیغش کردن.انزیم بزن

راجب این پماد هم یه سرچی میزنم 😂🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم دیدم یه پسره هست😅🤣دماغ خودش گتده هست اما میگه با این پماد دماغتون کوچیک میشه🤣🤣تو مردی برو دم ...

وایییی خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط نوک بینیت بزرگه بالاش خوبه؟

استخوانش عالیه هیچ مشکلی نداره تاجای لپ‌ها تپله یعنی من کلا صورتم تپله میخوام یکم لاغر بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
استخوانش عالیه هیچ مشکلی نداره تاجای لپ‌ها تپله یعنی من کلا صورتم تپله میخوام یکم لاغر بشه

خب ببین اگه اینجوره باید تیپ پلاستی بکنی منم انجام دادم من البته قبلا عمل کرده بودم راضی نبودم هم کج  بود هم بزرگ تهران رفتم عمل کردم چون اصفهان دکترخوب نداره

خب ببین اگه اینجوره باید تیپ پلاستی بکنی منم انجام دادم من البته قبلا عمل کرده بودم راضی نبودم هم کج ...

این تیپ پلاستی که میگه چجوریه؟ 

موقته؟ من یه چی دائمی میخوام 

من استخوان دماغم اصلا بزرگ نیستا این پره‌هاش یکم گشادن دماغم چاق و پهن شده 

آنزیم برای دماغ گوشتیه

خب اونو شنیدم موقته من یه چیز دائمی میخوام که هی دوباره درگیرش نشم 

ابجیم پایین دماغش گوشتی و تپل بود

اتزیم زد خوب شد

نمیدونم ولی برمیگرده یا ن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
نه بابا یه راه تضمینی میخوام 

من لیفت انجام دادم 

پره های بینی رو باز کرد یکم دراورد باز بخیه زد 

توی مطب انجام دادم 

بسیااار طبیعی جمع شده  هیچکسم متوجه نمیشه 

دکتر هدا کوتی رو سرچ کن نمونه کاراشو ببین 

پلاسماجت کن 

موقت نیست؟

اصلا چجوریه دقیقا چیکار میکنه 

زنجفیل خمیردندون سرکه بزن به بینین 

اونا زمان‌برن و اگه تاثیری هم داشته باشن کم کم تاثیر میذاره 

بعدشم آدم هرچیزی رو نباید بزنه به پوستش مخصوصا چیزای اسیدی رو