2777
2789
عنوان

کمبود محبت..

2343 بازدید | 43 پست

بچه ها خیلی دلم برای همسرم میسوزه...

از دوران نامزدی متوجه یه رفتارایی شدم ولی با تعریفی که از بچگیش کرد دیگه مطمئن شدم که همسرم با کمبود محبت شدید بزرگ شده..الان دوسال که ازدواج‌کردیم..

میگه پدرومادرم خیلی دلشون دختر میخواست ودوتاپسر داشتن.. وقتی برای بار سوم مامانش باردار میشه ومیبینن بازم پسره که همسر من میشه...بعداز همسرم کلی نذر ونیاز میکنن به امید دختر وبه فاصله خیلی کم مادرش مجدد باردار میشه ومیبین دختره..

همسرم میگه از بچگی همه نگاه ها وتوجه ها به سمت خواهرم بود..هیچکس منو نمی‌دید..میگفت یادمه بچه بودم مدرسه میرفتم کفشام پاره شده بود کفش نداشتم..مامانم کفشای کهنه دختر همسایه که هم سایز من بود رومیداد بپوشم..بقیه مسخرش میکردن همین الان گاهی یادش میارن ومسخره میکنن.. هیچوقت هیچکس براش تولد نگرفت..تا حالا کسی بهش هدیه نداد تا زمانی که تودوران دانشجویی دوستش بهش هدیه داد..همسرم یه غذایی روخیلی دوس داره توبچگی میگه به مامانم التماس میکردم برام درست کنه ولی نمی‌کرد.چندوقت پیش خونمون روضه گرفتیم میگفت خانم بیا همون غذارو درست کنیم نوذری بدیم...میگفت درطول بچگیش،هیچوقت از پدرش پول نگرفت..میگه یه بارروز معلم بود همه میخواستن پول بزارن روی هم برای معلممون هدیه بخرن..گفت من نداشتم..

من برای اولین بار توسن ۲۴سالگی براش تولد گرفتم..

با مشاور هم صحبت کردم..به خاطر نوع بزرگ شدنش بچه ها یه چیزایی رو اصلا بلد نیست.. چون محبت ندید بلد نیست به دیگران محبت کنه..خیلی تلاش میکنه ولی سخته براش.‌.درونگراست..

کلا نادیده می‌گیرنش..بااینکه از دوتا برادر دیگش پخته تره وحتی اونا که سن ۳۰ و۳۵ رودارن هنوز زن نگرفتن..

برای خیلی از مراسماتمون حتی ازخانواده خودش هم شرکت نمیکردن..وقتی ازدواج کردیم حتی خاله وداییاش پاگشامون نمیکردن..بهش زنگ نمیزدن..اونم میگفت خانم بیخیال منم کاری باهاشون ندارم..

انگار ازهمشون فراری.چون جدی نمی‌گیرنش..روی پای خودش ایستاد..از سن ۱۸سالگی به بهانه درس وکار ازشون جداشد..وبرای ازدواجمون جز درحد جزئی هیچ کمکی ازشون نگرفت..

دلم میخواد بهش کمک کنم ولی نمیدونم چه جوری...

گاهی خودم از سکوتش وازبعضی رفتاراش ناراحت میشم ولی میدونم دست خودش نیست..ولی نمیدونم چیکار کنم که این حالتا روکناربزاره..گاهی میشینه پیش مامانم دردودل میکنه وازبچگیش میگه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی 😭عزیزم محبت کن و سعی کن به حرفاش گوش بدی نیاز داره به شنیده شدن

رفتار خانواده هم میگی همچنان همونه و تغییری نکرده پس سعی کن بیشتر به سمت خانواده خودت بکشونیش و نشون بدی برای خانواده ات مهم هستش  البته حتما از مشاور کمک بگیر

ببین خیلی فرصت خوبیه

تا میتونی وابیته به خودت بکنش

اولا اصصصلا اجازه نده از رفتارت یاحتی نگاهت حس کنه دلت براش میسوزه

همیشه اگه حرفی راجب گذشتش میزنه بگو درک میکنم که گذشته ی سختی داشتی ولی عوضش من بهت افتخار میکنم ک انقد مستقل و پخته بار اومدی..تو واقعا مرد خوبی هستی خیلی خوشحالم ک توروانتخاب کردم.

ببر تو این فاز

تحسین..تعریف.. احترام

از ماملنتم بخواه بهش محبت مادرانه کنه 

اما تو براش مادر نباش

زنانگی خرجش کن

چه خوب خدا حفظتون کنه و همینه با مادرتون حس نزدیکی میکنه خیلی خوبه بذارید خودشو بیرون بریزه تا میتونید شمام خوش انرژی باشید مثلا لباسای شاد و ناز بموش بگو اینم واست گرفتم ست کنیم برید لب ساحل و سفر خوش بگذرونید خاطره بسازید باهم همون غذایی که دوست داره رو درست کنید و چیزای جدیدو باهم تجربه کنید خیلی حس خوبی گرفتم از همسرتون چون بهتون خیلی اعتماد داره اینارو گفته 

همینکه دوست داری بهش کمک کنی عالیه خدا دوسش داشت شمارو سر راهش گذاشته 🤍

ممنونم عزیزم..

حالا من جوری بزرگ شدم..که همه نازمو خریدن..هرچی خواستم داشتم...

ودقیقا نقطه مقابل همسرم..

گاهی میشینم تنهایی براش گریه میکنم..

یادمه دوران نامزدی میخواست برام هدیه بخره چندین بار بازار رفت..میگفت تاحالا کسی برام هدیه نگرفته بود که بخوام جبران کنم اصلا نمیدونستم باید چی بخرم...

اونوقت ما خواهرا رو مادر پدرم گداشتن کنار و به پسرا چسبیدن من قرص اعصاب میخورم به خاطر رفتارایی که باهام میکنن .. همش  دلشوره دارنماینطور بگم‌زندگی ندارم اما اونا با پسراشون‌شاد خوشحالن پسرایی که سال به سالم بهشون سر نمیزنن...

خیلی به شوهرت محبت کنن  انقدر که اونم یاد بگیره  شنونده  خوبی براش باش .. متاسفانه شوهر من اینطوری نیست و گاهی اوقات سرکوفتم میزنه ...