2777
2789
عنوان

کمبود محبت..

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 43 پست
ای کاش میگفت شاید الان بفهمن که اشتباه کردن و از الان به بعد درست رفتار کنن

اصلا انگار نه انگار...

تا حتی توی گروه فامیلی یه شوخی میکنه داداشاش شروع میکنن به مسخره کردنش...

خواهرش میاد برای اون داداشش توگروه مینویسه قربونت بشم فدات بشم ولی برای همسر من نه..

نزدیکای تولدش بود یه عکس از خودش فرستاد توگروه گفت بچه ها وقتی تولدم شد اینو بزارین استوری...

روز تولدش جز یه دونشون هیچکس براش نه استوری گذاشت نه تبریک گفت..

شبش گفت خانم برم گوشیم روباز کنم که الان جواب پیامای تبریک روبگم..دید هیچکس نذاشته هیچی نگفت رفت خوابید..دلم اینقدررررر براش سووووخت

امشب خونه مامانمینا بودیم.. دیدم نشسته پیش مامانم میگه..بچه که بودم بس که به خواهرم میدادن بخوره شده ...

🤣😂😂😂عین پسر مامانته خوبه اینجوری هم شوهرته هم عین خونواده خودته راحتین🤣😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا چقد تبعیض جنسیتی بسه دیگه ! اینا از این ور بوم افتادن و اونوقت دیروز یه کاربری تاپیک زده مادر ...

همسرم دو یا سه سالش بود که خواهر دار شد..خیلی عقده ای شده‌‌‌...یه بار یه چیزی تو بازار دیدم به شوخی گفتم اگه برام‌نگیری تودل خانومت میمونه ها گفت من از بچگی خیلی چیزا دیدم وتو دلم موند که موند

همسرم دو یا سه سالش بود که خواهر دار شد..خیلی عقده ای شده‌‌‌...یه بار یه چیزی تو بازار دیدم به شوخی ...

طفلکی قربانی فرهنگ غلط شده مثل خیلی از ما

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
اصلا انگار نه انگار... تا حتی توی گروه فامیلی یه شوخی میکنه داداشاش شروع میکنن به مسخره کردنش... خ ...

اخیییی چه دل مهربونی داره اینو که گفتی یاد کسی افتادم که مهرش تو دلمه و همیشه یادش میفتم همچین رفتاراییو داشت دلم خیلی براش تنگ شده ولی خبری ازش ندارم 

اخیییی چه دل مهربونی داره اینو که گفتی یاد کسی افتادم که مهرش تو دلمه و همیشه یادش میفتم همچین رفتار ...

میدونی چیه‌‌..ازاین ناراحتم که گاهی ازمنم بااینکه پیشم دردول میکنه ولی بازم خجالت میکشه..

وقتی میبینه اینقدر جلوی من کوچیکش میکنن..

میدونی چیه‌‌..ازاین ناراحتم که گاهی ازمنم بااینکه پیشم دردول میکنه ولی بازم خجالت میکشه.. وقتی میبی ...

میفهمم چی میگی بنده خدا با اینکه گذشته این رفتارارو باهاش داشتن الانم باز این کارو میکنن حس خجالت رو بیشتر از الانشون داره شاید اگه الان باهاش خوب بودن هیچ وقت بهت اون مسائلو نمیگفت