2777
2789
عنوان

کمبود محبت..

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 43 پست

همسره منم بخاطر دوران کودکی بدی که داشته افسردگی گرفته . خیلی باهاش حرف زدم راضی شد بره پیش روانپزشک . داره دارو استفاده میکنه . دکتر گفته خوب میشه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
اگر برای مادرتون امکان پذیره بخواید مادرانه بهش اهمیت بده البته نه جوری که احساس ترحم کنه سعی کنید خ ...

گاهی میگه بیا برای مامانت فلان چیزو ببریم میگه میدونم دوست داره ولی وقتی بخوام یه چیزی برای مامان خودش بخرم مخالفت میکنه..بهش میگم اونم مادرته  گناه داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسره منم بخاطر دوران کودکی بدی که داشته افسردگی گرفته . خیلی باهاش حرف زدم راضی شد بره پیش روانپزشک ...

مشاور گفت بابد بیاد مشاوره بهش بدیم..خیلی باهاش صحبت کردم بهم‌میگه تو مشاورم شو هرکاری گفتی انجام میدم...😭

میگه بچه بودم تو یخچال هندوانه بود به مامانم میگفتم یه قاچ بهم بده گفت برام شرط میزاشت تا نری حمام یا تافلان کارونکنی بهت نمیدم..گفت آخرش کلی زدم بعد یه قاچ پرت کرد بهم داد..باورتون میشه الان عشقش شده هندونه..هرجا ببینه دوست داره بخره ببره برای بقیه..

تا حالا از خانواده اش انتقاد کرده؟

خیلی مذهبی همسرم...بدی کسی رونمیگه..ولی میگه که اونا جدی نمیگیرن منو..میگه دوران دانشجویی داداشاش  باباش برای اونا کتاب ولی تاپ میخریده..گفت منم نمیاد که داشتم اومدم از داداشام میخریدمشون

خیلی مذهبی همسرم...بدی کسی رونمیگه..ولی میگه که اونا جدی نمیگیرن منو..میگه دوران دانشجویی داداشاش &n ...

ای کاش میگفت شاید الان بفهمن که اشتباه کردن و از الان به بعد درست رفتار کنن

چه خوب خدا حفظتون کنه و همینه با مادرتون حس نزدیکی میکنه خیلی خوبه بذارید خودشو بیرون بریزه تا میتون ...

باور کن خیلی هواشو دارم..

ولی گاهی کم میارم..چون بلد نیست محبت کنه...دلش میخواد اما نمیتونه..ازبچگی سرسخت بار اومده..

یه بار یادمه برای خواهرش فرستاده بود چرا روزی که برات خواستگار اومد به همه داداشا خبر دادی ولی نگفتی منم بیام؟

چرا  تنها خواهرم بودی روز عروسیم نیومدی؟؟

وقتی خیلی بهش محبت میکنم هم ازم فراری میشه.. 

ای کاش میگفت شاید الان بفهمن که اشتباه کردن و از الان به بعد درست رفتار کنن

دوران عقد خودم غیر مستقیم به خواهرشوهرم گفتم..که خیلی دست تنهاست برای کارای ازدواجمون  ..اینو که بهش گفتم دیدم درحد دوسه روز اومدن کمکش.. اون روزا انگار دنیا روداده بودن به همسرم...

الانم که ازدواج کردیم اصلا خونمون نمیان متراز شهرستان که میان برای کارای اداری درحد یک یا دوروز بمونن وبرن..

بعداز رفتنشون میشینه غصه میخوره.. میگه خانم اصلا من که سر کار بودم..یعنی خودمم دلشون نخواست ببینن؟؟؟

باور کن خیلی هواشو دارم.. ولی گاهی کم میارم..چون بلد نیست محبت کنه...دلش میخواد اما نمیتونه..ازبچگی ...

تقصیر خونوادشه شاید زمانی بچه دار بشید خواه ناخواه بچه ها حسی کنن هر چند کوچیک فرقی رو ببینن  خودش درک کنه یا زاویه دیدش تغییر کنه 

همسره منم بخاطر دوران کودکی بدی که داشته افسردگی گرفته . خیلی باهاش حرف زدم راضی شد بره پیش روانپزشک ...

شب حنابندونمون..اینقدر ذوق داشت میگفت خانم قراره خاله هام بیان..زندایی بیاد فلانی بیاد..ولی اون شب خواهرش رفت دکتر..ومامان فقط خواست بیاد اونم اینقدر صبر کرد که خواهرش ازدکتر بیاد سه تایی اومدن خونه ما...حالا خونه ما پرازفامیل ووقتی در باز شد دیدیم سه نفر اومدن داخل..اینقدر دلم براش کباب شد....

تقصیر خونوادشه شاید زمانی بچه دار بشید خواه ناخواه بچه ها حسی کنن هر چند کوچیک فرقی رو ببینن  خ ...

امشب خونه مامانمینا بودیم.. دیدم نشسته پیش مامانم میگه..بچه که بودم بس که به خواهرم میدادن بخوره شده بود مثل تانک...😄

منم بااشاره به مامانم ازش خواستم به حرفاش گوش بده..

مامانم سر به سرش میزاشت میخندوندش

تقصیر خونوادشه شاید زمانی بچه دار بشید خواه ناخواه بچه ها حسی کنن هر چند کوچیک فرقی رو ببینن  خ ...

همش میترسم وقتی بچه دار بشیم نتونه بهشون محبت کنه

خدایا چقد تبعیض جنسیتی بسه دیگه ! اینا از این ور بوم افتادن و اونوقت دیروز یه کاربری تاپیک زده مادر دخترا از لحاظ روحی خیلی بدبختن . یعنی نمیدونم تاکی اینجوریم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...