سلام عزیزم من یه سوال از شما دارم من هرکار یامهارتی رو که شروع میکنم وقتی که کامل یادش گرفتم دیگه حوصلشو ندارم ادامه بدم ومیزارمش کنار خیلی این شاخه اون شاخه کردم تاحالا زود ازیه کاری خسته میشم مثلن جدیدن دلم میخواد کنکور بدم ولی یکی دو روز که میخونم خسته میشم و ولش میکنم بیشتر کارایی که نتیجش تو کوتاه مدت مشخص میشه رو دوست دارم وبه شدت این باعث شده که احساس پوچی و بدرد نخوری داشته باشم به نظرتون من احتیاج به روان درمانگر دارم؟
سلام عزیزم من یه سوال از شما دارم من هرکار یامهارتی رو که شروع میکنم وقتی که کامل یادش گرفتم دیگه حو ...
سلام
به نظرم اگر واقعا جلوی کارتون رو گرفته این موضوع و مختل کرده روند زندگیتون رو و دائم فکرتون مشغوله و دارید اذیت میشید، که ظاهرا همین طوره، آره بهتره که مراجعه کنید.
فقط پیش هر رواندرمانگری رفتن فایده نداره، باید حتما کاربلد باشه طرف.
نه اصلن هیچ مشکل دیگه ای ندارم مثلن ببینید فقط دوسست دارم تو جمع باشم و مهمونی و تفریح وقتی باید تو ...
متوجهم. پس به نظرم شما نیاز به دارو ندارید مگر اینکه این حالتها به خاطر اضطراب شدید یا عدم تمرکز و غیره باشه، تو این موارد اکثرا باید دارو خورد. حالا بازم میخواید مراجعه کنید به یه دکتر خوب مشورت کنید، چون من متخصص نیستم صرفا از چیزایی که میدونم و طبق تجربه خودم نظرم رو گفتم.