2777
2789
عنوان

جلسات تراپی

183 بازدید | 8 پست

من روان‌درمانگرم روان‌پزشکمم هست، بعد تو یه جلسه هم نسخه می‌گیرم هم مشاوره هم کلی سوالای پزشکی که اصلا ربطی به روند درمان و روان نداره می‌پرسم :)

برای کسانی که هم نیاز به روان‌درمانی دارن هم دارودرمانی، جلسات مشاوره با روان‌پزشک رو خیلی توصیه می‌کنم. یه تیر و چند نشانه.

سلام عزیزم من یه سوال از شما دارم من هرکار یامهارتی رو که شروع میکنم وقتی که کامل یادش گرفتم دیگه حوصلشو ندارم ادامه بدم ومیزارمش کنار خیلی این شاخه اون شاخه کردم تاحالا زود ازیه کاری خسته میشم مثلن جدیدن دلم میخواد کنکور بدم ولی یکی دو روز که میخونم خسته میشم و ولش میکنم بیشتر کارایی که نتیجش تو کوتاه مدت مشخص میشه رو دوست دارم وبه شدت این باعث شده که احساس پوچی و بدرد نخوری داشته باشم به نظرتون من احتیاج به روان درمانگر دارم؟

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
سلام عزیزم من یه سوال از شما دارم من هرکار یامهارتی رو که شروع میکنم وقتی که کامل یادش گرفتم دیگه حو ...

سلام

به نظرم اگر واقعا جلوی کارتون رو گرفته این موضوع و مختل کرده روند زندگی‌تون رو و دائم فکرتون مشغوله و دارید اذیت می‌شید، که ظاهرا همین طوره، آره بهتره که مراجعه کنید.

فقط پیش هر روان‌درمانگری رفتن فایده نداره، باید حتما کاربلد باشه طرف.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به نظرم اگر واقعا جلوی کارتون رو گرفته این موضوع و مختل کرده روند زندگی‌تون رو و دائم فکرتون م ...

به نظرتون مشکل ازچیه باحرف زدن حل میشه یابا دارو 

به نظرتون مشکل ازچیه باحرف زدن حل میشه یابا دارو 

والا بهتره من تشخیص نذارم، چون این حالت‌ها می‌تونه علت‌های متنوعی داشته باشه. به نظرم بیشتر به روان‌درمانی نیاز دارید تا دارو.

مشکلات جسمی و خواب هم دارید؟

والا بهتره من تشخیص نذارم، چون این حالت‌ها می‌تونه علت‌های متنوعی داشته باشه. به نظرم بیشتر به روان‌ ...

نه اصلن هیچ مشکل دیگه ای ندارم مثلن ببینید فقط دوسست دارم تو جمع باشم و مهمونی و تفریح وقتی باید تو یه اتاق تنها بشبنمو ددس بخونم واقعن اذیت میشم

نه اصلن هیچ مشکل دیگه ای ندارم مثلن ببینید فقط دوسست دارم تو جمع باشم و مهمونی و تفریح وقتی باید تو ...

متوجه‌م. پس به نظرم شما نیاز به دارو ندارید مگر اینکه این حالت‌ها به خاطر اضطراب شدید یا عدم تمرکز و غیره باشه، تو این موارد اکثرا باید دارو خورد. حالا بازم می‌خواید مراجعه کنید به یه دکتر خوب مشورت کنید، چون من متخصص نیستم صرفا از چیزایی که می‌دونم و طبق تجربه خودم نظرم رو گفتم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز