2777
2789
عنوان

عمل بینی🥺

333 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من قراره فردا صبح برای عمل بینی بستری شم و پس فردا صبح هم عمل انجام میشه.

حالا نمیدونم چی ببرم.بدیش اینه اصلا همراه ندارم و فقط خودمم چون به همسرم مرخصی ندادن.😢

به نظرتون چیا ببرم؟ فقط مدارک و کارت بستری کافیه؟؟

لباسا هم همونایی که تنم بوده کافین دیگه؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یک روز قبلش نگه میدارن؟ 

ایشالله به سلامتی ولی کاش یکی باهات بیاد گلم

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم مبارک باشه من همون روزی که رفتم چند ساعت بعد عمل شدم بستری نشدم بعد عملم ی سرم زدن و مرخصم کردن...

لباس که بهت میدن عوض می‌کنی مدارکی که دکترت گفته رو ببر من آزمایش و سی تی اسکن و عکس قفسه سینم بردم فک کنم 

میتونم بپرسم چندسالتونه؟؟

اخه ماشالا تنهایی داری میری عمل یکم برام عجیبه

خب باید یکی بعد عمل باشه حداقل زیر چشات یخ اینا بزاره خب

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
سلام عزیزم من همون روزی که رفتم چند ساعت بعد عمل شدم بستری نشدم بعد عملم ی سرم زدن و مرخصم کردن... ...

مرسی گلم نمیدونم چرا گفتن یه روز قبل برم❗ کاش برا منم همینطوری بود

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
میتونم بپرسم چندسالتونه؟؟ اخه ماشالا تنهایی داری میری عمل یکم برام عجیبه خب باید یکی بعد عمل باشه ...

۲۸ سالمه گلم 🤣

خیلی دوست دارم کسی پیشم باشه اخه استرس دارم.

اما برادرم تو بیمارستان کار میکنه اونجا پیشمه برای همین کمی خیالم راحته

عزیییییزمممم مبارکههههه پیشاپییییش تبدیل شدن دماغ مبارک ب بینی مبارکهههه😂😂 به به مدارک شناسایی ...

مرسییی عزیزم.کاش فقط خوب باشه😢

یک روز قبلش نگه میدارن؟  ایشالله به سلامتی ولی کاش یکی باهات بیاد گلم

نمیدونم والا مدل جدیده انگار🤕

اره منم تعجب کردم که ی روز قبل میری... بعد عمل یکم بی حالی کاش یکی بود کنارت

روز عمل همسرم میاد ولی فردا تنهام🤕

روز عمل همسرم میاد ولی فردا تنهام🤕

عه خب پس خوبه عزیزم فک کنم همون روز عمل باشن کافیه...

من خودم بعد عمل خیلی احساس سرما میکردم انقدر سردم بود دو تا پتو روم بود نمی‌تونستم چشمام باز کنم خسته و داغون بودم اما خواهرم همش حرف میزد اصلا ساکت نمیشد انقدرم چرت و پرت می‌گفت من تو اون حال خجالت می‌کشیدم بگم این خواهر منه

عه خب پس خوبه عزیزم فک کنم همون روز عمل باشن کافیه... من خودم بعد عمل خیلی احساس سرما میکردم انقدر ...

الهی😂

از نتیجه راضی بودی گلم ؟

من بینیم پوست ضخیمه همون گوشتی به نظرت خوب میشه دکترم کاربلده اما خب بینی گوشتی خیلی فرق نمیکنه😞