2777
2789
عنوان

به دخترم چی بگم

113 بازدید | 12 پست

من تو تایم پی ام اس هستم بعد دخترم ۸ سالشه هیچی بهش نگفتم هنوز منتظرم ۹ بشه بهش بگم یا حداقل ۵..۶ ماه دیگ حس کردم امشب در سطل زباله توالت رو باز کرده.پد ها هم پیچسده شده بودن مشخص نبودن چیزی چی بگم بهش؟ میخوام ازش بپرسم دست زده به سطل زباله؟اگ گفت اره یه چی بگم ک کنجکاویش ارضا شه نره از دوستاش نپرسه...درمورد پریود نمیخوام چیزی بگم الان جون خیلی حساسه باید قشنگ سر فرصت بهش بگم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هفتم بودم برام توضیح دادن تازه اون موقعم نفهمدم چی به چیه۹ سال خیلی بچه نیس؟

دوستاش بعضیا میدونن گفتم بگم ک از بقیه نشنوه...فقط امشب رو میخوام ی جوری سرشو گول مالی کنم دیگ کنجکاوی نکنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
به نظرم اصلا توجه نکرده و نگاه نکرده. اگه کنجکاو شده بود میومد میپرسید. معمولا بچه هشت ساله میاد میگ ...

در سطل زباله توالت باز بود آخه.شوهرم از این توالت استفاده نمیکنه

جواب سوالت رو که نمیدونم ولی pms به قبل پریود شدن میگن. شما ظاهرا پریود شدی دیگه pms نیستی

بله دوست دیگه ای هم گفتن و متوجه شدم.ممنون

حتما الان یهش بگو که بعدا از کس دیگه ای نشنوه چیز طبیعی هست شاید هم دچار پریود زودرس بشه و ۹ سالگی پ ...

نه تا بخواد پریود بشه ۲تا ۳سال دیگ میشه هنوز مشخصع خبری نیس

گفتم بهش ما خانوما عرق زیاد میزنیم واسه ایکه عرق سوز نشیم و قسمت ران پا رو نشون دادم و گفتم اینجاها ژخم و جوش جوشی نشه دستمال و پد استفاده میکنیم همیشه نه گاها اینجوری میشیم تو سطل زباله پد و دستمال بود

نه تا بخواد پریود بشه ۲تا ۳سال دیگ میشه هنوز مشخصع خبری نیسگفتم بهش ما خانوما عرق زیاد میزنیم واسه ا ...

نه کامل بگو اصلا ایرادی نداره که

من که زمان قدیم بچه بودم از ۷ سالگی مادرم گفت

کاربر از سال ۹۵. اقایون مادر jj درخواست ندید