2777
2789
عنوان

عمل بینی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 20 پست
الهی😂 از نتیجه راضی بودی گلم ؟ من بینیم پوست ضخیمه همون گوشتی به نظرت خوب میشه دکترم کاربلده اما ...

اره خداروشکر راضی بودیم هردو ولی میتونست بهترم باشه😂😂😂

اگر دکترت کار بلده نترس ان شاالله که عالی میشی ولی بنظر من تو عمل یکمی هم شانس تاثیر داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو مطبش ۸۰ میگیره اما تو بیمارستان نمیدونم😢

اوه چه گرون

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
۲۸ سالمه گلم 🤣 خیلی دوست دارم کسی پیشم باشه اخه استرس دارم. اما برادرم تو بیمارستان کار میکنه اون ...

اهااا پس خوبه دیگه

ن بابا استرس چی اخه منکه اصلا هیچ استرسی نداشتم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خب اگر خانواده نتونن بیان پیشت چجوری کسی بیاد پیشت

منکه تنها بودم عمرا نمیرفتم ولی اسی میگه داداشش تو بیمارستانه اونجا کار میکنه دیگه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
منکه تنها بودم عمرا نمیرفتم ولی اسی میگه داداشش تو بیمارستانه اونجا کار میکنه دیگه

اره برادرم نبود که اصلا جرئت نمیکردم عمل کنم😐😂

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭