2777
2789
عنوان

امشب😭😍

532 بازدید | 27 پست

امشب ویژه برا هم دعا کنیم. ویژه برا امام زمان عج.🤩🥰

ویژه برا خوب شدن و خوب بودن دل همه مون.🌱

ویژه برادحاجت روایی تک تک مون😍

https://uupload.ir/view/vid_20230627_234208_874_tolz.mp4/

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب چ شبیه؟

شب عرفه است عزیزم🌱

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کجا رفتی ای کسی که دیگه تو اسمونایی  رفت💔

الهی . کسی رو از دست دادین؟

یا امام زمان خودت ظهور کن به دل ماهم نگا کن😭خانما امضام

الهی آمین.

ان شاالله حاجت روا به خیر بشید عزیزم

اره حمید رضا داداشم💔

الهییی. خییلی تسلیت میگم. ان شاالله به حق این شب پر عظمت مهمون اباعبدلله ع باشن و روح شون غریق آرامش الهی.

خدا صبر بده به دلتون

از تهِ قلبم،

از عمق وجودم

با دلِ شکسته

از خدا می خوام بهتون ی بچه ی پاک و صالح و زیبا با بخت و اقبال بلند بده

خداااا بحق بزرگیش دلتون رو شاد کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه