میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یا امام زمان خودت ظهور کن به دل ماهم نگا کن😭خانما امضام
الهی آمین.
ان شاالله حاجت روا به خیر بشید عزیزم
الهییی. خییلی تسلیت میگم. ان شاالله به حق این شب پر عظمت مهمون اباعبدلله ع باشن و روح شون غریق آرامش الهی.
خدا صبر بده به دلتون
از خدا می خوام بهتون ی بچه ی پاک و صالح و زیبا با بخت و اقبال بلند بده
خداااا بحق بزرگیش دلتون رو شاد کنه
اللهم صل علی محمد و آل محمد
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه