میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یا امام زمان خودت ظهور کن به دل ماهم نگا کن😭خانما امضام
الهی آمین.
ان شاالله حاجت روا به خیر بشید عزیزم
الهییی. خییلی تسلیت میگم. ان شاالله به حق این شب پر عظمت مهمون اباعبدلله ع باشن و روح شون غریق آرامش الهی.
خدا صبر بده به دلتون
از خدا می خوام بهتون ی بچه ی پاک و صالح و زیبا با بخت و اقبال بلند بده
خداااا بحق بزرگیش دلتون رو شاد کنه
اللهم صل علی محمد و آل محمد
فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه