2777
2789
عنوان

امشب😭😍

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 27 پست
از تهِ قلبم، از عمق وجودم با دلِ شکسته از خدا می خوام بهتون ی بچه ی پاک و صالح و زیبا با بخت و اق ...

الهییی قربوووون تون برم😭😭😘😘❤️❤️❤️ دعاتون اشکمو در آورد😭 امضاتون بدتر😭

الهی ب حق باب الحوائج ع خییییییلی زود شما خبر بارداری تونو بدین و امضاتون بشه شکر اومدن نی نی هاتون😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دعای شما هم لبخند ب لب من آورد

مرسی عزیز دلم

خدا حاجت همه ی زنای منتظر فرزند رو بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای شما هم لبخند ب لب من آورد مرسی عزیز دلم خدا حاجت همه ی زنای منتظر فرزند رو بده اللهم صل علی ...

😊الهی آمین😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام میشه بگی صادق زاده بهتون چیا داد به هردوتون

سلام عزیزم. داروهاشون بیشتر ترکیبه برا منم داروی خیلی خاصی نداده بودن برا همین یادم نمونده. برا همسرمم ویتامین ای و سلنیوم رو خیلی تاکید داشتن و ی ترکیب گیاهی بود.

بر اساس طبع و مزاج هر فردی جداگانه دارو میدن.

سلام عزیزم. داروهاشون بیشتر ترکیبه برا منم داروی خیلی خاصی نداده بودن برا همین یادم نمونده. برا همسر ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

شما انتقال دادی؟؟؟

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟
سلام عزیزم خوبی؟؟؟ شما انتقال دادی؟؟؟

سلام عزیزم . شکر خدا.

نه فعلا بعد دو تا سقطی ک داشتم فعلا برا دو ماه دارو دادن بعدش برم ببینم شردع می کنن سیکل انتقالو یا نه

شب عرفه است عزیزم🌱

سلام خانم معنی سودو ساک در سونوی شما چی بود؟

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
سلام خانم معنی سودو ساک در سونوی شما چی بود؟

سلام واقعیتش یادم نمونده کدوم سونو رو میگید؟

سلام واقعیتش یادم نمونده کدوم سونو رو میگید؟

آخرین تاپیکتون،به تاریک ۱٫۷٫۱۴۰۲ 

ساک بارداری بوده؟

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
آخرین تاپیکتون،به تاریک ۱٫۷٫۱۴۰۲  ساک بارداری بوده؟

آهان. نه عزیزم متاسفانه کسی نگف معنیش چیه.

منم باردار بودم اون موقع  ولی متاسفانه خارج رحمی شد.البته این فکر نکنم ب خارج رحمی بودن ربطی داشته باشه 

آهان. نه عزیزم متاسفانه کسی نگف معنیش چیه. منم باردار بودم اون موقع  ولی متاسفانه خارج رحمی شد ...

متاسفم،انشاءا..یه بارداری موفق رو تجربه کنید،

متاسفم،انشاءا..یه بارداری موفق رو تجربه کنید،

ممنونم عزیزم.اگر شمام ب دل تون هست ان شااالله خیییلی زود روزی تون بشه😍