2777
2789
عنوان

امشب😭😍

536 بازدید | 27 پست

امشب ویژه برا هم دعا کنیم. ویژه برا امام زمان عج.🤩🥰

ویژه برا خوب شدن و خوب بودن دل همه مون.🌱

ویژه برادحاجت روایی تک تک مون😍

https://uupload.ir/view/vid_20230627_234208_874_tolz.mp4/

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امشب چ شبیه؟

شب عرفه است عزیزم🌱

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کجا رفتی ای کسی که دیگه تو اسمونایی  رفت💔

الهی . کسی رو از دست دادین؟

یا امام زمان خودت ظهور کن به دل ماهم نگا کن😭خانما امضام

الهی آمین.

ان شاالله حاجت روا به خیر بشید عزیزم

اره حمید رضا داداشم💔

الهییی. خییلی تسلیت میگم. ان شاالله به حق این شب پر عظمت مهمون اباعبدلله ع باشن و روح شون غریق آرامش الهی.

خدا صبر بده به دلتون

از تهِ قلبم،

از عمق وجودم

با دلِ شکسته

از خدا می خوام بهتون ی بچه ی پاک و صالح و زیبا با بخت و اقبال بلند بده

خداااا بحق بزرگیش دلتون رو شاد کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه