2777
2789
میدونی خیلی داری انرژی میذاری رو این قضیه؟؟و این خیلی بده باعث جذبش میشی ذهنتو پرت کن ازش ،ی مدتم ن ...

اینم هست نی نی سایت فقط شده تایپیک خیانت ولی این موضوع رو دوست همسرم تو ذهنم انداخته میگه داشتن رابطه جنسی مهم نیست مهم اینکه طرف با کسی وارد رابطه عاطفی نشه

این چه سمی بود اول صبی

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟

خب واضحه که چرا

ببین وقتی بره زن دوم بگیره اونم دقیقا به اندازه تو حق و حقوق داره و کارش متاسفانههه قانونی و شرعیه و نمیتونی چیزی بگی

مگه توی دوران جاهلیت زندگی میکنیم با هوو یا چندهمسری کنار بیایم 

خیانت هم قابل توجیه نیست هرگز ولی باز از زن دوم گرفتن بهتره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زن سوم و چهارم.و بی‌نهایت صیغه.به عبارتی حرمسرا.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
تو خیانت ادم میگه فقط استفاده میکنه و تمام ولی اینکه به یکی علاقه داشته باشه و دوسش داشته باشه بدتره ...

اره اونکه دوستش داشته باشه بدتره 

چون میدونی هوس بالفطرش بوده محبتی نبوده شاید جای پشیمونی و توبش بمونه ولی اگه محبت و عشق باشه دیگه ی جای تو نیست 

در کل هردوش منفوره 

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚
اینم هست نی نی سایت فقط شده تایپیک خیانت ولی این موضوع رو دوست همسرم تو ذهنم انداخته میگه داشتن رابط ...

رابطه جنسی مهم نیس وقتی بدن یکیو لمس کنه . وقتی خودش رو با یکی دیگه آروم کنه . وقتی ۱۰۰۰۰ جور مریضی با خودش بیاره. اینا همش حرفه که مردا آزاد تر بشن و با خیال راحت برن دنبال کثافت کاریشون . مردی که رابطه نا مشروع داره باید از بیخ ختنه کرد . 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

الان منظورت چیه

داری میگی از بین دوکار وحشتناک یکیشو انتخاب کنیم؟

دوتاش یکیه دیگه چه فرقی میکنه اصلا

خیانت رو با این تاپیکا کوچیک جلوه میدید یعنی چی!!!!!!!

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه