2777
2789

درهردو صورت که طلاق میگیرم برام فرقی نداره

ولی خیانت رو به زن دوم گرفتنش ترجیح میدم قطعا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تو خیانت جنسی روابط عاطفی وجود نداره ولی زن دوم روابط عاطفی هم هست

فرقی نداره ممکنه تو هر کدومش روابط عاطفی باشه ممکنه تو هیچکدومم نباشه قانون وجود نداره براش 

هر دو خیانته هر دو به ی اندازه کثیفه برای من هیچ فرقی نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووم چ سوال کثیفی 😬😬🙂 انتخاب بین بددد و بدددتره اونی ک موندگار نیست بنظرم  هیچجوره نمیشه ...

تو خیانت ادم میگه فقط استفاده میکنه و تمام ولی اینکه به یکی علاقه داشته باشه و دوسش داشته باشه بدتره ؟

که چی مثلا مثل بچه ها  نی یار چی چی  که چی لوس بازی

واااا اروم باش اول صبی

دلیلمو نوشتم بالاتر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

زن دوم رو فکر نکنم مردای الان بهش حتی فکر هم کنند مخصوصا تو این گرونی

پس با یکی که رابطه عاطفی داشته باشه نه فقط جنسی اینکه با یکی رابطه عاطفی داشته باشه بهتره یا فقط رابطه جنسی

پس با یکی که رابطه عاطفی داشته باشه نه فقط جنسی اینکه با یکی رابطه عاطفی داشته باشه بهتره یا فقط راب ...

میدونی خیلی داری انرژی میذاری رو این قضیه؟؟و این خیلی بده باعث جذبش میشی

ذهنتو پرت کن ازش ،ی مدتم نیا نی نی سایت ک ذهنت اروم ش

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مخصوصا مردایی که خیانت میکنن خیلی قربون صدقه زنشون میرن

اتفاقن شوهرم گفت تا به شوهر خانمه بگیم گفتم حق نداری بگی شوهرم قحط رابطه کرد بام ده لجن منم گفت حق نداری بری خونشون اگر بدونی مرده چقدر زشته سیاه سوخته کچل

تاپیکهاتو خوندم...اگرشوهرت حکایات نمیکنه؟ و خیانت میکنه بزار بره بددددرکککک. ایشالله خوب خوب میشه و از زندگیت میندازیش بیرون...ازدواج که فقط برای دوران خوشی نیست تو سختیها باید کمک حالت باشه

پس با یکی که رابطه عاطفی داشته باشه نه فقط جنسی اینکه با یکی رابطه عاطفی داشته باشه بهتره یا فقط راب ...

مردا رابطه عاطفی رو هم بخاطر رابطه جنسی ایجاد می‌کنند هر رابطه عاطفی آخرش به جنسی ختم میشه هردو بدتره