یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نی نی یار حس جالبی ب این جور تاپیکا نیس،دیگه با خودتون
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
والا تو این. گیرو دار ک هی فرت و فرت فیلم ازدواج زن دوما میاد بیرون دیگه خودمونم هی دامن نزنیم ب این قباحتا و این جور تاپیکا زدنش ی جور عادی سازیه
منم مختارم نظرمو بگم تگشون کردم دیگه اختیار با خودشون
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
یکیو میشناسم جاو خانمش اینقد قربون صدقه خانمش میره بعد رفته با زن رفیقش دوست شده خانمش اینقدر خانم خوبیه که به روی خودش نیاور د فقدر به من گفت بعد من به اون زن خراب فهموندم که میدونم باهم هستن گفت ما 5 ساله با هم هستیم عاشق هم هستیم خاک توسرتون لجن ها من باخیانت خیلی مخالفم حالم بد میشه اصلا با دوتاش مخالفم اگر شوهرم روزی این کار کرد خودش میدونه قید منو باید بزنه جوری که من اولین و آخرین مرد زندگیم خودشه برای اونم من همینجور چون میدونم قبل من باکسی نبوده