2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم ولی همه مردا خیانتکارن اینو تجربه بهم گفته

تجربه خودتون گفته اطرف ما خیلی کمه بستگی به انسانیت ادما داره در ضمن هیچکس حاضر نیس با هیچکدومش زندگی کنه چه برسه انتخاب کنه گلم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اینم هست نی نی سایت فقط شده تایپیک خیانت ولی این موضوع رو دوست همسرم تو ذهنم انداخته میگه داشتن رابط ...

عزیزم توجیه این حرف فقط

داشتن رابطه جنسی خارج از زناشویی در فرهنگ ما ی کار کثیفه تحت هر عنوانی ک باشه،چ صیغه چ زن دوم و ....

رابطه عاطفی هم ک دیگه بدتر ،چون از اون ور میای با زنتم رابطه میگیری در صورتی ک در قلبت یکی دیگه س

میگن خیانت ینی اینکه اگه همسرت و...پیشت باشه اون کارو نکنی ،ینی حتی چت ک مدل عادی نباشه هم خیانته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اینم هست نی نی سایت فقط شده تایپیک خیانت ولی این موضوع رو دوست همسرم تو ذهنم انداخته میگه داشتن رابط ...

😬😬😬هههه عجب ذهنیتی داره دوست همسرت

مگه حیوونیم ک راه و بیراه با هرکی رابطه داشته باشیم

اقا ادمی گفتن حیوونی گفتن

خدا یکی یار یکی

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚
هر دو یکیه دیگه  فرقش چیه😶

مردا الزاما رابطه جنسی و عاطفیشون همزمان نیست یعنی میتونن فقط به قصد جنسی با یکی باشن و علاقه ای هم در کار نباشه اما وقتی به ازدواج ختم بشه پای رابطه عاطفی هم وسطه.

ولی در هر حال جفتش بده چون همچین مردی کلا تعهد به همسرش نداشته.

اکثر مردا پنهونی خیانت جنسی رو میکنن ممکنه همسرشون هیچ وقت بویی نبره

چرا میگید اکثر مردا همینا رو میگید که مردها راحتتر خیانت میکنن چون فکر میکن عادیه نمیگم خیانت کمه هس اما اکثرا خیانتها در حد چت و .... که اونم زن رو نابود میکنه ولی هیانت جنسی در اون حد شایع نیس و زندگی ها اکثرا بعد خیانت جنسی از هم میپاشه

الان منظورت چیه داری میگی از بین دوکار وحشتناک یکیشو انتخاب کنیم؟ دوتاش یکیه دیگه چه فرقی میکنه اص ...

و زن دوم گرفتن رو

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان منظورت چیه داری میگی از بین دوکار وحشتناک یکیشو انتخاب کنیم؟ دوتاش یکیه دیگه چه فرقی میکنه اص ...

منم همین فکر رو می کردم

تاپیکهای قبلیشونو بخونید متوجه شرایط خودشون میشید

هدفشون عادی سازی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا میگید اکثر مردا همینا رو میگید که نردها راحتتر خیانت کنن نمیگم خیانت کمه هس اما اکثرا خیانتها در ...

نمیدونم عزیزم من خودم چند بار مشاوره رفتم اون از رو آمار میگفت انشاالله همه زندگی ها پاک و بدون خیانت باشه

ممنون عزیزم ولی همه مردا خیانتکارن اینو تجربه بهم گفته

این طور نیست تعمیم ندید متاسفانه اونایی که شما باهاشون در ارتباط بودید این طور بودن . من هر دو مدل رو تو اطرافیانم دیدم مردهای خائن و همین طور مردهای به شدت متعهد و عاشق همسر.