2777
2789
عنوان

راهنمایی سرمایه گزاری طلا یا وام

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست
میتونی امتیاز وام از ادم مورد اعتماد بخری هر امتیاز ۱۰۰ میلیونی بین ۱۴۵۰۰ تا ۲۰ میلیون نرخها متفاوت ...

امتیاز وام خریداری شده موقع وام گرفتن به اندازه امتیاز خودت اجازه وام داری. ینی 100 م امتیاز وام من حسابم ممکنه 30 م اجازه بده باید با حساب کار کرد اینطوری نمیده

امتیاز وام خریداری شده موقع وام گرفتن به اندازه امتیاز خودت اجازه وام داری. ینی 100 م امتیاز وام من ...

نه از کسی که امتیاز میخری کاری به امتیاز خودت نداره اما بستگی به فیش حقوقی داره فیش رو باید ثبت کرد تعیین میکنن چقد میتونین قسط بدین مثلا اگه از رو فیش حقوقی ۱۵ میلیون قسط تایید بشه شما ۱۵۰ میلیون وام میتونین بگیرین یا همون ۱۰۰ میلیون که میخواین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از کسی که امتیاز میخری کاری به امتیاز خودت نداره اما بستگی به فیش حقوقی داره فیش رو باید ثبت کرد ...

میزان قسط از فیش حقوقی تعیین میشه یا سامانه مرات که تخمین میزنه ؟

از کجا میدونی تو سقفه. الان بالاترین حد همیشه است ولی از کجا معلوم سقفش اینه :؟

خب ببین قاعدتا بعد از یه مدت افزایش باید اصلاح بده همش افزایش که نمیشه،،، بر حسب تجربه میگم وگرنه هیچ قطعیتی نیست

میزان قسط از فیش حقوقی تعیین میشه یا سامانه مرات که تخمین میزنه ؟

خودم کارای ثبت رو انجام ندادم اسم سامانه و اینچیزا رو نمیدونم ولی فیشی که ثبت میکنی چند روز بعد تعیین میکنه که بر اساس حقوقی که میگیری چقدر اقساط میتونی بدی مثلا اگه ۱۹ میلیون تعیین کرد ولی شما وام ۲۰۰ میلیونی میخوای بهت ۲۰۰ نمیده ۱۹۰ میده

خب ببین قاعدتا بعد از یه مدت افزایش باید اصلاح بده همش افزایش که نمیشه،،، بر حسب تجربه میگم وگرنه هی ...

بر اساس تجربه شما تا یکسال اینده احتمال زیاد بالاتر از این میشه ؟

مگه طلا پایین هم میاد ؟ من از چن نفری پرسیدم گفتن پایین نمیاد تا به حال نشده بره بالا بیاد پایین

تارگت طلا۱۳۶۰۰هست اگه این سقف روبشکنه نیره بالای ۱۴تومن اگه نشکنه پول بک میزنه رو۱۲هیچ کس قطعی نمیتونه بگه بخریابفروش چون بستگی به انس داره وارزپاشی بانک مرکزی وچون یه سره صعودی بوده الان بیشترفردشنده ن تاخریدار