2777
2789

واقعا سواله برام! 

چرا همش خانم ها دنبال این هستن چهرشون رو تغییر بدن، چرا هر کی چهره ش رو همونطوری که هست دوست نداره؟ 

چه لزومی داره همه لب های بزرگ داشته باشند یا صورتشون زاویه داشته باشه؟

حس میکنم مثل الان که عکس های زنان دوره قاجار رو میبینیم که همه سیبیل داشتن و چاق بودن و خنده داره برامون 

در آینده هم عکس های زنان این دوره رو میبینن که همه لب های بزرگ و چونه بزرگ و ... دارن و خنده دار میشه براشون ! 

و جالبه که خانم ها انقدر راحت هزینه میکنن واسه این چیزا ولی اگه بخوان پول کلاس زبان بدن یا پول کتاب بدن یا پول یادگیری یک مهارت، زورشون میاد (میدونم همه اینطور نیستن)

میدونم الان یه عده میان میگن به تو چه 🤣🤣🤣 ولی واقعا این‌حجم از توجه به عمل های زیبایی برام عجیبه 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش چشم تو هم چشمی کمبود اعتماد بنفس 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

چندوقت پبش یه کاربر که پرستاره کامنت گذاشته بود که تو کلینیکهای زیبایی پرستارا کار زیبایی انجام میدن و انقدر درامدش بالاس که زندگی لاکچری دارن. 

من چندین نویسنده نخبه را میشناسم که کتاباشون فروش نرفته و بسختی زندگی میکنن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

مریض نشدن 

ادم وقتی مریض بشه اصلا جرات نمیکنه ازین کارا کنه ک مبادا دردی ب دردای دیگش اضافه بشه و گرفتار این دکترا بشه.. 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه