2777
2789
عنوان

دلیل این همه تزریق لب و ژل و اینا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 34 پست
متاسفانه. جاری من بهم میگفت تو چرا ارایش نمیکنی؟؟ براش عجیب بود یکی خودش باشه

انقدر اعتماد به نفس خانما اومده پایین که آرایش نکردن براشون عجیبه.

من خودم کمی آرایش میکنم ولی از کسانیکه آرایش نمیکنن و از ظاهر خودشون راضین خیلی خوشم میاد. البته منظورم نامرتب بودن نیست. 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا الان هیچ کاری رو خودم انجام ندادم و اصلا برام مهم نیست بقیه فکر کنم خوشگلم یا زشت. مگه مردها ا ...

الان کسی درباره دوست داشته شدن درباره مردا حرف زد دوست خوبم؟

گفتم لب بالام نازک میخوام ژل بزنم با مردا چیکار دارم؟

بعد اینکار رو هرجایی نباید انجام بدی پیش دکتری ک کارش واقعا اینه و از بهترین برند استفاده میکنه .

الان کسی درباره دوست داشته شدن درباره مردا حرف زد دوست خوبم؟ گفتم لب بالام نازک میخوام ژل بزنم با م ...

متوجه منظور کامنتم نشدی، نگفتم مردها دوست دارن یا نه. گفتم چرا ما انقدر باید به همه جای بدنمون گیر بدیم در حالیکه مردها خودشون رو همونطوری که هستن دوست دارن و انقدر به فکر تغییر ظاهرشون نیستن؟

موفق باشی. 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
انقدر اعتماد به نفس خانما اومده پایین که آرایش نکردن براشون عجیبه. من خودم کمی آرایش میکنم ولی از ک ...

کمی ارایش طبیعیه منم گاهی اینکارو میکنم ولی الان دیگه گریم میکنن. بعضیاشون کلا شبیه یکی دیگه میشن بعد از دوساعت میکاپ میرن سرکوچه یه بطری شیر بخرن. آخه دیگه آدم باید یخورده ظاهرشو قبول داشته باشه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد