2777
2789
عنوان

جواب برادرشوهرمو چی باید میدادم؟

881 بازدید | 59 پست

دوستان، همسر من وقتی باهاش ازدواج کردم، ارشد داشت من ، دانشجوی ترم آخر لیسانس بودم،بعد هم من رفتم سر کار ، حقومم از همسرم بیشتر بود، بعد بواسطه شغل شوهرم رفتیم ساکن تهران شدیم یه چند سالی،که من اونجا متاسفانه بیکار شدم، بعد هم که کرونا شد و منم حامله شدم دیگه اصلا از فکر ادامه تحصیل اومدم بیرون، ولی شوهرم این بین، دکتراشو گرفت، دانشگاه پردیس که همینطوری هم قبولی و فقط باید خدا تومن پول شهریه بدی....حالا دیشب برادرشوهرم به شوخی به شوهرم میگفت تو که دکترا داری اینو طلاق بده برو یه خانم دکتر بگیر...شوهر ماست منم فقط یه لبخند زد و هیچی نگفت...منم گفتم باشه بره بگیره، فقط ۷۰۰تا سکه منو بده ، بعد منم میگه خدافظ....اما الان میگم کاش حقشو گذاشته بودم کف دستش، خیلی عصبانیم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پروعه 

مگه درختی ک‌میگه این بعدشم مگه کالایی 

حالم ازش بهم خورد 

کاش  بفهمه ک گ خوری زندگی بقیه بهش نیومده

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

نباید اینجوری  میگفتی یعنی از ترس سکه نگهت داشته!!! باید میگفتی من زحمت کشیدم تحمل کردم تا دکترا گرفت فکر کردی اگه من همراه نبودم میتونست؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خوب جوابی دادی بهش که😅

خودش دیپلم داره، خانمش لیسانس، با خودم میگم کاش منم گفته بودم، خانم تو هم از تو طلاق بگیره، بره با یه تحصیلکرده ازدواج کنه، کاش اینو گفته بودم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

بگفتی اگه شوخی میگی اصن شوخی خوبی نبود 

واگر هم جدی میگی باید به عرض ت برسونم که تحصیل ملاک ادامه زندگی خوب نیست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم