2777
2789
عنوان

جواب برادرشوهرمو چی باید میدادم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبایددایتجثرب میگفتی یعنی از ترس سکه نگهت داشته!!! باید میگفتی من زحمت کشیدم تحمل کردم تا دکترا گرفت ...

واقعا هم من خیلی پشت همسرم بودم تو زندگیم، خیلی سختیا کشیدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
خودش دیپلم داره، خانمش لیسانس، با خودم میگم کاش منم گفته بودم، خانم تو هم از تو طلاق بگیره، بره با ی ...

وای اره حیف نگفتییی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعا هم من خیلی پشت همسرم بودم تو زندگیم، خیلی سختیا کشیدم

واقعیت همینه اگه مردو زن پشت هم نباشن هیچ کدوم نمیتونن ک موفق بشن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

خدایی چرا بعضیا فک میکنن خیلیییی نمکن تو مهمونیا 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

به یه ورت بگیر خواهر

بحث و کل کل با خانواده شوهر جز بد شدن خودت و خراب شدن رابطت با شوهرت چیزی نداره.

اون این حرفو میزنه که حرص تورو دربیاره هرچقدر بیشتر بی توجهی کنی بیشتر حرص میخوره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

جوابت که اشتباه بوده هیچوقت بخاطر حرف بقیه با همسرت درگیر نشو یا حرف بد نزن اون ۷۰۰ تا رو سریع مطرح کردی!باید میگفتی من مطمئنم همسرم منو از از هزار تا خانم دکتر بیشتر دوستم داره ‌.یا مثلا میگفتی عشق ما بالاتر از دکترا و این حرف هاست وگرنه اگه نیاز باشه دکترا گرفتن بزا من کاری نداره .یا میگفتی چه فرقی داره من هم خانم آقای دکترم دیگه  .

خودش دیپلم داره، خانمش لیسانس، با خودم میگم کاش منم گفته بودم، خانم تو هم از تو طلاق بگیره، بره با ی ...

عزیزم کاش ارزشتو با سکه مقایسه نمیکردی باید میگفتی پشت هر مرد موفقی یه خانمه که اگه خودش رو وقف زندگی.بچش و شوهرش نکرده بود الان پروفسر بود دکترا که هیچه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد