دوستان، همسر من وقتی باهاش ازدواج کردم، ارشد داشت من ، دانشجوی ترم آخر لیسانس بودم،بعد هم من رفتم سر کار ، حقومم از همسرم بیشتر بود، بعد بواسطه شغل شوهرم رفتیم ساکن تهران شدیم یه چند سالی،که من اونجا متاسفانه بیکار شدم، بعد هم که کرونا شد و منم حامله شدم دیگه اصلا از فکر ادامه تحصیل اومدم بیرون، ولی شوهرم این بین، دکتراشو گرفت، دانشگاه پردیس که همینطوری هم قبولی و فقط باید خدا تومن پول شهریه بدی....حالا دیشب برادرشوهرم به شوخی به شوهرم میگفت تو که دکترا داری اینو طلاق بده برو یه خانم دکتر بگیر...شوهر ماست منم فقط یه لبخند زد و هیچی نگفت...منم گفتم باشه بره بگیره، فقط ۷۰۰تا سکه منو بده ، بعد منم میگه خدافظ....اما الان میگم کاش حقشو گذاشته بودم کف دستش، خیلی عصبانیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودش دیپلم داره، خانمش لیسانس، با خودم میگم کاش منم گفته بودم، خانم تو هم از تو طلاق بگیره، بره با ی ...
وای اره حیف نگفتییی
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
جوابت که اشتباه بوده هیچوقت بخاطر حرف بقیه با همسرت درگیر نشو یا حرف بد نزن اون ۷۰۰ تا رو سریع مطرح کردی!باید میگفتی من مطمئنم همسرم منو از از هزار تا خانم دکتر بیشتر دوستم داره .یا مثلا میگفتی عشق ما بالاتر از دکترا و این حرف هاست وگرنه اگه نیاز باشه دکترا گرفتن بزا من کاری نداره .یا میگفتی چه فرقی داره من هم خانم آقای دکترم دیگه .
خودش دیپلم داره، خانمش لیسانس، با خودم میگم کاش منم گفته بودم، خانم تو هم از تو طلاق بگیره، بره با ی ...
عزیزم کاش ارزشتو با سکه مقایسه نمیکردی باید میگفتی پشت هر مرد موفقی یه خانمه که اگه خودش رو وقف زندگی.بچش و شوهرش نکرده بود الان پروفسر بود دکترا که هیچه
جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد