دوستان، همسر من وقتی باهاش ازدواج کردم، ارشد داشت من ، دانشجوی ترم آخر لیسانس بودم،بعد هم من رفتم سر کار ، حقومم از همسرم بیشتر بود، بعد بواسطه شغل شوهرم رفتیم ساکن تهران شدیم یه چند سالی،که من اونجا متاسفانه بیکار شدم، بعد هم که کرونا شد و منم حامله شدم دیگه اصلا از فکر ادامه تحصیل اومدم بیرون، ولی شوهرم این بین، دکتراشو گرفت، دانشگاه پردیس که همینطوری هم قبولی و فقط باید خدا تومن پول شهریه بدی....حالا دیشب برادرشوهرم به شوخی به شوهرم میگفت تو که دکترا داری اینو طلاق بده برو یه خانم دکتر بگیر...شوهر ماست منم فقط یه لبخند زد و هیچی نگفت...منم گفتم باشه بره بگیره، فقط ۷۰۰تا سکه منو بده ، بعد منم میگه خدافظ....اما الان میگم کاش حقشو گذاشته بودم کف دستش، خیلی عصبانیم
باید میگفتی شوهرمن ک از اول دکترا نداشت پشت هم بودیم عرضه هم داشت الان دکترا داره باهم بهش رسیدیم.بعضیا ک همینجوری درجا میزنن و به هیچ جاهم نرسیدن باید نگران باشن ک پارتنرشون ولشون نکنه
ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
خیلی خوبه. خداروشکر کن که همسر باشعور و سطح بالایی داری. حرف دیگران هم برات مهم نباشه. بعضیا از رو حسادت میخوان زن و شوهر رو توی حمع به جون هم بندازن خودشون بخندن. سعی کن نذاری موفق بشه
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من تاپیکتونو خوندم واقعا بهتون حق میدم خیلی جمله ش بد بوده ولی یه سوالی دارم خارج از بحث حرف ...
عزیزم،آخه من فقط دیگه میتونم آزاد برم، دولتی خیلی سخته ، هر چند لیسانسمم دولتی خوندم، رشته علوم آزمایشگاهی، اما خب دیگه الان با این بچه و نبود همسرم سخته درس خوندن، دو بار ارشد امتحان دادم، دولتی قبول نشدم، باید برم همین پردیس، که اونم کلی هزینه میخواد