2777
2789
عنوان

جواب برادرشوهرمو چی باید میدادم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست
کارش آزاده، دیپلم داره

باید میگفتی شوهرمن ک از اول دکترا نداشت پشت هم بودیم عرضه هم داشت الان دکترا داره باهم بهش رسیدیم.بعضیا ک همینجوری درجا میزنن و به هیچ جاهم نرسیدن باید نگران باشن ک پارتنرشون ولشون نکنه 

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
اره عزیزم بهتر بود اینو میگفتی ولی الان اصلا اصلا خودتو حرص نده, بابت بیشعوری دیگری تو نباید حرص به ...

آره عزیزم، اون خیلی احترام خانوادشو داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم♥️ ولی آخه دفعه اولش نبود از این حرفا میزد، یا خودش یا مادرشوهرم، این مدرکو کردند یه پتک ...

نقطه ضعف نشون دادی پس.

بزار بگن.فقط تو خلوت با شوهرت صحبت کن و از ارزشهات بگو که فقط شوهرت هوا برش نداره.همین

آره عزیزم، اون خیلی احترام خانوادشو داره

خیلی خوبه. خداروشکر کن که همسر باشعور و سطح بالایی داری. حرف دیگران هم برات مهم نباشه. بعضیا از رو حسادت میخوان زن و شوهر رو توی حمع به جون هم بندازن خودشون بخندن. سعی کن نذاری موفق بشه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خیلی بده اینطوری😓

الان هم دیر نشده برا شما 

موقعیتش که پیش اومد پیش همه خونوادش که دکترای شوهرت علم کردن برا اذیت کردنت لیسانس زن همین برادر شوهرت بکوب توسرش تا بفهمه چی به چیه 

اخرش هم بگو زن و شوهر قرار نیست هیئت علمی تشکیل بدن که مدرک و سواد ملاک زندگی باشه 

مهم انسانیت شخصیت طرفه. 

خیلی خوبه. خداروشکر کن که همسر باشعور و سطح بالایی داری. حرف دیگران هم برات مهم نباشه. بعضیا از رو ح ...

ممنونم عزیزم، بابت دلگرمیت🌺♥️

من تاپیکتونو خوندم 

واقعا بهتون حق میدم خیلی جمله ش بد بوده

ولی یه سوالی دارم خارج از بحث حرف برادر همسرتون

به نظرتون بهتر نیست از لحاظ تحصیلات خانم و آقا در یک حد باشن؟

درسته که تحصیلات شعور نمیاره ولی تو دیدگاه که اثر داره  ، نداره؟

الان هم دیر نشده برا شما  موقعیتش که پیش اومد پیش همه خونوادش که دکترای شوهرت علم کردن برا اذی ...

بببن آخه اصلا تو خانوادشون فقط شوهر منه تحصیل کرده ست، حالا من بردار بزرگم لیسانسه، برادر وسطیم دانشجوی دکتراست تو کانادا،اما خیلی ندیده بازی در میارن

من تاپیکتونو خوندم  واقعا بهتون حق میدم خیلی جمله ش بد بوده ولی یه سوالی دارم خارج از بحث حرف ...

عزیزم،آخه من فقط دیگه میتونم آزاد برم، دولتی خیلی سخته ، هر چند لیسانسمم دولتی خوندم، رشته علوم آزمایشگاهی، اما خب دیگه الان با این بچه و نبود همسرم سخته درس خوندن، دو بار ارشد امتحان دادم، دولتی قبول نشدم، باید برم همین پردیس، که اونم کلی هزینه میخواد

بببن آخه اصلا تو خانوادشون فقط شوهر منه تحصیل کرده ست، حالا من بردار بزرگم لیسانسه، برادر وسطیم دانش ...

خوب همونه که زیادی افتخار میکنن دیگه.تحصیل کرده همین یه دونه رو دارن 

تازه قطعاً بیشتر سختی دکترا گرفتن شوهرت رو دوش تو بوده نه خانوادش 

عزیزم،آخه من فقط دیگه میتونم آزاد برم، دولتی خیلی سخته ، هر چند لیسانسمم دولتی خوندم، رشته علوم آزما ...

به نظرم ایشون تونستن هزینه کنن برای تحصیل خودشون پس بنابراین احتمالا اگه شما هم بخواید میتونین برین پردیس یا آزاد 

البته جسارت نشه ، فکر من اینه...

عزیزم،آخه من فقط دیگه میتونم آزاد برم، دولتی خیلی سخته ، هر چند لیسانسمم دولتی خوندم، رشته علوم آزما ...

من که جای تو بودم میرفتم 

خوب حالا که دکترا گرفته درآمدش هم زیاد شده دیگه 

آگه حوصله درس  خوندن داری هم برو آزاد دانشگاه هم برو سر کار 

با این خانواده ای که داره این قد به شوخی و خنده میگن. که تو جدی جدی تو چشم شوهرت یه زن بی سواد خانه دار میای 

اووووه ه کجاشو دیدی، باید ببینی چطوری پشت سر فامیل غیبت میکنه

😐

بعد اسم ما زنا بد در رفته بخدا 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من که جای تو بودم میرفتم  خوب حالا که دکترا گرفته درآمدش هم زیاد شده دیگه  آگه حوصله درس ...

نه اتفاقا اصلا به چشم شوهرم اینجوری نمیام، خودش همش میگه مگه به مدرکه؟