rositaaaa مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 عنوان لنتییی🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 278 پست اون روز تاپیک زدم چرا خبری از آرمیا نیس دیدم هیشکی نیومد بعد الان اومدم می بینم سه صفحه جلو رفته تاپیکم 😭مننن نبودمممم وجدانااا کسی الان هس بیاد حرف بزنیم آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت 1402/04/05 | 03:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 🤣🤣🤣🤣🤣منو تووو رو جومونگ و تسو هم کراشیم خواهرر روباه نه دم چی؟ افسانه خورشیدو ماه؟ سرزمین ... وایییی خاطراتمممممممسجقخبتبتبنبنسرزمیننن اهنننن وایی جومونگ موهیول تسوووایی همشو دیدمممم 😭💔💔😂😂😂😂 ولیی سرزمین اهنننن کراشمم بود بدددد آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 [QUOTE=297800427]حالا که برای مسافرت از مشهد میگه بگو بیلی ناخدا باوره ش ی ط ا ن می پرسته ببینم دیگه چی میگه ...[/QUO]🤣🤣🤣🤣اعی مشهدو از حرصم میگه مگه مذهبی نیا
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 وعیییی من بچه موندم تو کف دبیرستانیاممم یعنییی همشونوو دیدممم عازم جهنمو دیدی؟؟ اره فک کنم همه ما مردیم خدمت بعد مدرسه ولیی این اخرشش جوری رو مخمم رف که نگم بهتره آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 وایییی خاطراتمممممممسجقخبتبتبنبن سرزمیننن اهنننن وایی جومونگ موهیول تسوو وایی همشو دیدمممم ... 🤣🤣🤣🤣من تو جومونگ یکی بود سایونگ اسمش بود رو اون کراش بودم لعنتی🤣🥲ایلجیما؟؟؟؟
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 اره فک کنم همه ما مردیم خدمت بعد مدرسه ولیی این اخرشش جوری رو مخمم رف که نگم بهت ... خدمت بعد مدرسه دوستنداشتم یجوری بود اون حبابا خیلی دیه ضایع بود همه ما مرده ایم ک خدااا بوددددعازم جهنممم قشنگ بود ولی ترسناکه یکمقطار بوسان هم عالی بود
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 🤣🤣🤣🤣من تو جومونگ یکی بود سایونگ اسمش بود رو اون کراش بودم لعنتی🤣🥲 ایلجیما؟؟؟؟ وایی ایلجیمااا😭😭 بسههع دیگههه کل بچگیم اومد جلو چشممم هونگ گیل دونگگ دیدی ؟ واییی ما چن سالمون بوده کیدارمر شدیم😳 آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 خدمت بعد مدرسه دوستنداشتم یجوری بود اون حبابا خیلی دیه ضایع بود همه ما مرده ایم ک خدااا بوددد ... قطار بوسان😒😒😒چراااا باید میمردد چرااا آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 @لاچیمولالا خوابیدییی؟ آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 قطار بوسان😒😒😒چراااا باید میمردد چرااا لعنتییی🤣🥲چقد گریه کردم منو مامانم چقد اون پیرمرده کثافتو نفرین کردیم مامانم ک یکو دوشو بالای ۴ بار دید
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 لعنتییی🤣🥲چقد گریه کردم منو مامانم چقد اون پیرمرده کثافتو نفرین کردیم مامانم ک یکو دوشو بالای ۴ بار ... واییی نگو نگوو داغ دلم تازه شد آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 لعنتییی🤣🥲چقد گریه کردم منو مامانم چقد اون پیرمرده کثافتو نفرین کردیم مامانم ک یکو دوشو بالای ۴ بار ... وایی من یادم نمیاد چن سالم بود کیدرامر شدم 😂😂💔 آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 واییی نگو نگوو داغ دلم تازه شد دو تا عاشقه ک بغل هم مردن🥲🥲🥲🥲💔🤌🏿هیق فردا باز ببینمشسریال جدیدو قشنگ چی معرفی میکنی؟
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 دو تا عاشقه ک بغل هم مردن🥲🥲🥲🥲💔🤌🏿هیق فردا باز ببینمش سریال جدیدو قشنگ چی معرفی میکنی؟ هیچی 😂😂 حقیقتا هیچ کدوم به دلم نمی شینن میخم کنن جلو تی وی قدیمیا رو ریواچ میکنم یا هم ران بی تی اس میبینم آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 وایی من یادم نمیاد چن سالم بود کیدرامر شدم 😂😂💔 🤣🤣🤣عرررر من قشنگ یادمه ۱۰ سالگیم بود سر سریال شکوفه دختر گیلاس قشنگ استارتم ازون سریال بود با بابام میدیدمش
اردکشم عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 هیچی 😂😂 حقیقتا هیچ کدوم به دلم نمی شینن میخم کنن جلو تی وی قدیمیا رو ریواچ میکنم یا هم ران ... وای من ن میبینی میگم ی قسمت ببینم سریال چجوری بخودم میام قسمت ۱۲ امم پلیه