2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
🤣🤣🤣عرررر من قشنگ یادمه ۱۰ سالگیم بود سر سریال شکوفه دختر گیلاس قشنگ استارتم ازون سریال بود با باب ...

اینو ندیدم 😂😂😂😂 

ولیی دونگی و یانگوم یادمون رف به لیست اضافه کنیم 😂

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من ن میبینی میگم ی قسمت ببینم سریال چجوری بخودم میام قسمت ۱۲ امم پلیه

خوش به حالت یه سریال انگلیسی پیدا کردم فلن دارم اونو میبینم overlander خوبه باز 

شاید باورت نشه ولی یانگومو دارم دوباره میبینم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باورم میشه نگران نباش🤣🤣🤣🤣چون منم دارم دونگیو می بینم

نمیتونم ارتباط برقرار کنم عیر کره اعی لوسیفرو ۵۰قسمت دیدم ولکردن

واییی منماااا ولی بعضی از سریالا رو نمی تونم ایگنور کنم 😂 

امروز شوهرم رفته بود اکسپلورم اومده میگه تو کویر لوت میشهه یه چیز فان پیدا کرد تو اکسپلور تو نمیشه همش این پسران 😂😂😂 دیدم خیلی حق میگع لنتی کللللب اکسپلورم پر بی تی اسهههه 

نمیتونم ارتباط برقرار کنم عیر کره اعی لوسیفرو ۵۰قسمت دیدم ولکردن

اردک نه اسمت گفتی نه پیج اینستاتو دادیاااا

دلم برا بجه ها مون میسوزه..

من خودم میبینم کره ای هارو

دنبال میکنم فیلمای خوبشونو و رصد میکنمشون

ولی انقدرررر برا بچه ها مون کم گذاشتیم که خیلیا رفتن به این سمت و نگاه و دیدی و افکارشون تغییر پیدا کرد.

همه مون برای این وضعیت مقصریم.

همه مون...

بیشتر این ستاد کرونا که مدارس رو از دم تعطیل کرد و گوشی داد دست بچه ها توی این فضای بی سر و ته و رها شده ی مجازی و بچه هامون رو اینحور ازمون دور کرد...

که تا ۴ صبح بیدار و تو گوشی و ...

حیف از بچه ها ی پاکمون

نیروی کشورمون هستید

کاش بدونید آینده مون دست شماست و برید دنبال فرهنگ خودمون

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

خوشبحالتون که سرگرمی دارید من بدبخت از بس سرم تو کتابه با هیچ فیلم و آهنگ و هنری نمیتونم ارتباط بگيرم 

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

آرمی نیستم ولی آرمی ها رو دوست میدارم ♥️🥰

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز