2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم برا بجه ها مون میسوزه.. من خودم میبینم کره ای هارو دنبال میکنم فیلمای خوبشونو و رصد میکنمشون ...

فرهنگ خودمون چیه 

ببخشید ولی در وضعیت امروزی ایران هیچی ثبات نداره که بخواهد آموزش صحیح داشته باشه یا برنامه برای تفریح مون برنامه ای داشته باشه 

اوج کاری که از دستش برمیاد پسر دلفینیه 

نوجوان ها هم که قبول کنیم یا نه چیز خوب میپسندن خوشا به حال کسایی که دنبال فیلم و سریال هاشونن و فیلم و سریال و خواننده های ایرانی رو مثل امثال تتلو دنبال نمیکنن حداقل میشه گفت تا ۹۰ درصد پیام های خوب از سبک زندگی کره ای ها میشه دریافت کرد یا پیام های خوب از موسیقی شون

دلم برا بجه ها مون میسوزه.. من خودم میبینم کره ای هارو دنبال میکنم فیلمای خوبشونو و رصد میکنمشون ...

نگرانی تونو درک میکنم بهتون هم حق میدم ولی کاش اگه کسی قرارع الگو برداری کنه دقیقا از همین هفت تا پسر الگو بگیره چون اینجوری میشه به نسل اینده امیدوار بود 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
آرمی نیستم ولی آرمی ها رو دوست میدارم ♥️🥰

مام شما رو دوس میداریم

😂 گوشیم خاموش شد دیگه زدم به شارژ صد شه خوابم برد شرمنده برون خداحافظی شد 

فدا سرت منم دیگه بعد اون خوابم برد 😅

فرهنگ خودمون چیه  ببخشید ولی در وضعیت امروزی ایران هیچی ثبات نداره که بخواهد آموزش صحیح داشته ...

حداقلش اینه فرهنگشون و احترامی که به بقیه میزارن خیلی بهتر از فرهنگیه که الان رواج داره اینجا

😂ای بابا بذار درخواست دوستی بدم هر جا تاپیک آرمی بود صدات کنم

حتمااااا هااا😂😂

دقیقا خیلی چیز های دیگه که به شخصه یاد گرفتم

افرین منن چن وقت پیش به بدترین حالت ممکن افسرده شده بودم ولی بنگتن دوباره نجاتم داد 

ولی سخته که ادم بخواد حسی که ازشون میگیره رو برای بقیع توضیح بده چون تا درکش نکنن نمی فهمن چی میگیم ما

😂از یادم نخواهی رفت دوست عزیز

❤️❤️❤️واییی گوهشکنم کار نمیکنه از صب هیچ چیممم باز نمیشعععع 😩😩😩

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز