2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
😂اوخیبیی شب که با این فکرا میخوابی همین میشه 

😂😂😂😂😂گومشو

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
نگرانی تونو درک میکنم بهتون هم حق میدم ولی کاش اگه کسی قرارع الگو برداری کنه دقیقا از همین هفت تا پس ...

میدونی

به نظر من کسایی که به سنی رسیدن که واقعا خوب و بد رو تشخیص بدن و تحلیل کنن و از درس و بحثشون نیفتن، بشینن ببینن

ولی نوجوونا که تازه دارن میرن به سمت الگوگیری،واقعا بده که خودمون الگوهای مناسبی که داریم رو نتونیم بشناسونیم بهشون.

من که کارم اینه و خدا کمک کنه در تلاشم تا تو این زمینه الگوهارو نشون بدم و کار کنم.

ولی این چند نفرم زیرپوستی مواردی رو دارن ترویج میدن که ضد فرهنگ ما و گاها نامناسب هست.

اینطور نیست همه جیزاشونم خوب باشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام شما رو دوس میداریم

عشقی ♥️🥰

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
میدونی به نظر من کسایی که به سنی رسیدن که واقعا خوب و بد رو تشخیص بدن و تحلیل کنن و از درس و بحثشون ...

با قسمت اول صحبتتون موافقم ولی بیاین قبول کنیم کره تو ترویج فرهنگش واقعا یه ده بیس لولی از بقیه کشورا موفق تره و واقعا تونسته کشورش رو مطرح کنه که هیچکدوم از سلب های ما یا هرکس دیگه ای واقعا نتونستن مثه اونا فرهنگ ایرانی یا هرچی رو ترویج بدن 

بحث بعدی اینکه من انسانم شما انسانی اون هفت نفرن انسانن قرار نیس که همه کارا و حرفاشون درست باشه مطمئن باشین ماهایی که فنشون هستیم هم متوجهیم داری چه کسایی رو استن می کنیم و تا به اینجا در واقع خود اعضا از نظر من چیز غلطی رو ترویج ندادن شاید بعضی فن بیسا یا بعضی حرکتا باعث شده تصور بشه ک این حرکت از طرف پسرا ترویج داده شده ولی نظر شخصی بنده این نیس 

و دربارع اینکه دارین تلاش میکنین تا الگوهای ایرانی رو بشناسونین واقعا خوشحالم و امیدوارم موفق باشین حتی می تونین از بی تی اس هم بشینین تحلیل کنین تا بیشتر موفق بشین ❤️❤️❤️چون به هر حال قبول کنین یا نه الان مطرح ترین افرادی هستن که همه ادما حداقل یکبارم که شدع اسمشون شنیدن

با قسمت اول صحبتتون موافقم ولی بیاین قبول کنیم کره تو ترویج فرهنگش واقعا یه ده بیس لولی از بقیه کشور ...

من کاربر دیگه هستم من خودم سریال کره ای زیاد میبینم خیلی بهتر از سریال ترکیه ای و ایرانی و خارجی هست . من خودم میبینم خیلی احترام و زندگی زناشویی مهمه مخصوصا زناشون حالا شاید صحبتم ربط نداشته باشه ولی در کل از همه نظر بهتره خیلی ب زندگی کار مسایل اهمیت میدن مخصوصا احترام 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
من کاربر دیگه هستم من خودم سریال کره ای زیاد میبینم خیلی بهتر از سریال ترکیه ای و ایرانی و خارجی هست ...

دقیقا حرف منم همینه باید قبول کنیم وجدانا احترامی که اونا میزارن و درکل اخلاقیاتی که دارن خیلی جلوتر از ماس حالا نمیگم بهشت برینه نه به هرحال از نزدیک ک ندیدیم ولی تا جایی ک اطلاع داریم خیلی فرهنگ بهتری دارن 

دقیقا حرف منم همینه باید قبول کنیم وجدانا احترامی که اونا میزارن و درکل اخلاقیاتی که دارن خیلی جلوتر ...

موافقم باهات 👍👌

با قسمت اول صحبتتون موافقم ولی بیاین قبول کنیم کره تو ترویج فرهنگش واقعا یه ده بیس لولی از بقیه کشور ...

عزیز دلی

تو فیلماشون ببین،تمام بازیگرا از کشورشون خیلی با غیرت صحبت میکنن

همشون خودشون رو سرمایه ی کشورشون میدونن

منتهی این سلیبریتی نماهای ما مداااام دارن ناامیدی رو به جوونا و نوجونای ما تزریق میکنن

میبینی چقدر فرقه؟

جزء انگشت شمار آرمی هایی هستی که بسیااار دید باز داری.اونم میتونه از سن شما باشه.بهرحال ۲۱ سالگی سن عاقل بودن هست

هم هیجانات رو درک میکنی وهم خوب و بد رو طبق معیارات  تشخیص میدی .اگر خوشت اومد الگو میگیری و خوشت نیومد میذاریش کنار

اون ۷ نفر رو شخصا کاری ندارم،اون بنده خداها هم طبق سیاستشون یه جورایی بعد از یه مدتی زندانی منافع پشتیبان هاشون میشن.اینو دیگه هر کسی میدونه که بعد از معروف شدن زندگیای بسیار سختی خواهند داشت.فقط رفاه مالی هست که لذت بخش میتونه باشه.

منظور سیاست پشت این گروه ها هست که در قالب انسانیت شروع میشه و کم کم به رواج مسائلی مثل زندگی با حیوانات یا همجنس گرایی و .. میپردازن.

منظورم این چیزاس.

بازم ممنونم که انقدر عاقلی

کاش ادمایی مثل شما که ته و توی این گروه هارو در آوردن ، میومدن خوب و بد این گروه هارو برا بقیه میگفتن و مدل های بهتری رو از کشور خودمون حایگزین میکردن برا نوجوونا

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
عزیز دلی تو فیلماشون ببین،تمام بازیگرا از کشورشون خیلی با غیرت صحبت میکنن همشون خودشون رو سرمایه ی ...

مرسی به خاطر حرفای خیلی خوشگلتون 

به هرحال موافقم باهاتون کاشش کشور ماهم یه ذره شبیه به کره عمل کنه شده یکم بتونه اینجوری کشورش تبلیغ کنه من واقعا خوشحال میشم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز