2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
🤣🤣🤣🤣🤣منو تووو رو جومونگ و تسو هم کراشیم خواهرر روباه نه دم چی؟ افسانه خورشیدو ماه؟ سرزمین ...

وایییی خاطراتمممممممسجقخبتبتبنبن

سرزمیننن اهنننن 

وایی جومونگ موهیول تسوو

وایی همشو دیدمممم 😭💔💔😂😂😂😂 

ولیی سرزمین اهنننن کراشمم بود بدددد 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وعیییی من بچه موندم تو کف دبیرستانیاممم یعنییی همشونوو  دیدممم عازم جهنمو دیدی؟؟

اره فک کنم 

همه ما مردیم 

خدمت بعد مدرسه  ولیی این اخرشش جوری رو مخمم رف که نگم بهتره

وایییی خاطراتمممممممسجقخبتبتبنبن سرزمیننن اهنننن  وایی جومونگ موهیول تسوو وایی همشو دیدمممم ...

🤣🤣🤣🤣من تو جومونگ یکی بود سایونگ اسمش بود رو اون کراش بودم لعنتی🤣🥲

ایلجیما؟؟؟؟

اره فک کنم  همه ما مردیم  خدمت بعد مدرسه  ولیی این اخرشش جوری رو مخمم رف که نگم بهت ...

خدمت بعد مدرسه دوستنداشتم یجوری بود اون حبابا خیلی دیه ضایع بود 

همه ما مرده ایم ک خدااا بودددد

عازم جهنممم قشنگ بود ولی ترسناکه یکم

قطار بوسان هم عالی بود

🤣🤣🤣🤣من تو جومونگ یکی بود سایونگ اسمش بود رو اون کراش بودم لعنتی🤣🥲 ایلجیما؟؟؟؟

وایی ایلجیمااا😭😭 بسههع دیگههه کل بچگیم اومد جلو چشممم 

هونگ گیل دونگگ دیدی ؟ 

واییی ما چن سالمون بوده کیدارمر شدیم😳

خدمت بعد مدرسه دوستنداشتم یجوری بود اون حبابا خیلی دیه ضایع بود  همه ما مرده ایم ک خدااا بوددد ...

قطار بوسان😒😒😒چراااا باید میمردد چرااا

لعنتییی🤣🥲چقد گریه کردم منو مامانم چقد اون پیرمرده کثافتو نفرین کردیم مامانم ک یکو دوشو بالای ۴ بار ...

واییی نگو نگوو داغ دلم تازه شد 

لعنتییی🤣🥲چقد گریه کردم منو مامانم چقد اون پیرمرده کثافتو نفرین کردیم مامانم ک یکو دوشو بالای ۴ بار ...

وایی من یادم نمیاد چن سالم بود کیدرامر شدم 😂😂💔

دو تا عاشقه ک بغل هم مردن🥲🥲🥲🥲💔🤌🏿هیق فردا باز ببینمش سریال جدیدو قشنگ چی معرفی میکنی؟

هیچی 😂😂 حقیقتا هیچ کدوم به دلم نمی شینن میخم کنن جلو تی وی 

قدیمیا رو ریواچ میکنم یا هم ران بی تی اس میبینم 

2790
2778
2791
2779
2792