2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

افریننن دقیقااا سرنوشتت وایی 😩🤣 

من سر اون سرنوشت نگم برات🤣🤣🤣ک قشنگگ رد دادم

ی سریال دیم بود قدیمی بود پاستا بود اسمش فک کنم اونو ک نگم ۵۷۹۹بار دیدمش🤣🤣🤣😐اقای سراشپز شوهرم بود ۱۲ سالم بود

🤣🤣🤣🤣🤣حالا بش گفتممم ماه عسل بریم کره کنسرتتتت برگشته میگه کنسرت فقط عقیلی ماه عسل فقط مشهد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عقیلی 😂 

خووو ببین بیا منطقی باشیم اگه پسرا مثه ما که اینطوری فیوموم استن میکنیم یکی از دخترا رو استن میکردن پاره شون میکردیم😌😂

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
😂😂عجب لنتیم من ولی خدایی عاشق اش بودم اون دختره مو قرمزه لی مین هووو صحنه های عاشقانه شوننن

خیلیی خوب بودد سرنوشت دلم برا اون زمان تنگ شد اصن 

🤣🤣🤣🤣🤣حالا بش گفتممم ماه عسل بریم کره کنسرتتتت برگشته میگه کنسرت فقط عقیلی ماه عسل فقط مشهد ...

🤣🤣🤣🤣😐وای بخدا سر بیلییی من اتیش گرفتم اهنگاشو پاک میکنم از رو گوشیش😨🤣🤣ولی خو هیونگ شیکووو نمیشه نخاست😫😫😫از جیمینم برام عزیز ترع

من سر اون سرنوشت نگم برات🤣🤣🤣ک قشنگگ رد دادم ی سریال دیم بود قدیمی بود پاستا بود اسمش فک کنم اونو ...

پاستااا😭😭 واییی من چرا همشون دیدممم😂😂😂 احساس میکنم خیلی قدیمیم

🤣🤣🤣🤣😐وای بخدا سر بیلییی من اتیش گرفتم اهنگاشو پاک میکنم از رو گوشیش😨🤣🤣ولی خو هیونگ شیکووو نم ...

نه بابااااا 

برا من هیشکی از بنگتن عزیزتر نیس 😂

پاستااا😭😭 واییی من چرا همشون دیدممم😂😂😂 احساس میکنم خیلی قدیمیم

🤣🤣🤣🤣🤣منو تووو رو جومونگ و تسو هم کراشیم خواهرر

روباه نه دم چی؟

افسانه خورشیدو ماه؟

سرزمین اهن؟

دختر قرن بیستم؟

ما همه مرده ایم؟

کلن سریالای سبک تاریخیشوو فوقوالعاده میشه ولی خو من پیشتر تینجریو دبیرستانیارو میدوستم🤣😫

من قدیمی و انتقامی هاشون خیلی دوس دارم مخصوصا هیجانی 

یا اخرالزمانیا خیلی گادن

2790
2778
2791
2779
2792