2777
2789
عنوان

تیزهوشان

757 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من امسال انتخاب رشته دارم 

میخام تجربی بردارم خیلی از معلمام بهم گفتن برو تیزهوشان اما زمانی که تصمیم گرفتم برم رسیده بودم به زمان امتحان 

حالا به نظر شما توی مدرسه عادی موفق میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک ما نیست  بعد مگه ازموناشونو ندادن

الان تیزهوشان قبول شدی یا نه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
نزدیک ما نیست  بعد مگه ازموناشونو ندادن

ن ازمون نمونه هنوز مونده

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

مگه الان چاره ای جز مدرسه عادی داری

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

میگم معلمام بهم گفتن من اهمیت ندادم بعد که تصمیم گرفتم برم دیر شده بود ازموناشونو دادن

اره میشه بدون همه اینا میشه فقط باید بخوای و تلاش کنی، خوب درس بخون، هدفت چیه؟

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
میگم معلمام بهم گفتن من اهمیت ندادم بعد که تصمیم گرفتم برم دیر شده بود ازموناشونو دادن

اها اگه وضعتون خوبه برو غیر انتفاعی خوب

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم