2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 49 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اونقد درس خون نه اونقد ضعیفه  کارناممو ۱۹/۷۱ شدم

خب خوبه 

دوست داری کنکور خوب بدی؟ اگه واقعا بهش عمل میکنی و جدی و مصمم هستی راهنماییت کنم تو هم در عوض برای من دعا کن به اهداف و چیزایی که دوست دارم برسم 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
یکم ولی خب بستگی به این هم داره پزشکیه چه بخشی باشه

خب برای پزشکی اول که قبول میشی ۷ سال دوران عمومی داره، که ۲ سالش توی دانشگاهه و ۵ ساله دیگش هم بلید بری بیمارستان کشیک بدی و مریضارو درمان کنی و اینا که اونجا به طور عملی یاد میگیری بعدش که مدرک عمومیت رو گرفتی، میتونس ازمون تخصص شرکت کنی و بری رشته ای که علاقه داری بخونی مثلا گوارش و... 

اره خداییش  حتما

اول از همه اینکه هدف انتخاب کن‌...مشخص من چی میخوای، پرستاری، دندونپزشکی، داروسازی هوشبری، فیزیوتراپی، مامایی، اتاق عمل و... حالا هر کدوم خودت علاقه داشتی 

بعدش اینکه از دهم خوب درس بخون حالا میتونی این تابستون بری استراحت و تفریح کنی یا میتونی از مثلا مرداد شروع کنی دهم رو بخونی البته اگه توی نهم توی درسی ضعیفی اول اونو برطرف کن، برای چهارتا درس اختصاصی، زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی به نظرم اول از منبع اموزشی شروع کن، مثل خیلی سبز یا میکرو نقره ای حالا دیگه منابع رو خودت تحقیق کن توی اینترنت سرچ کن سیب ترش منابع کنکور درس زیست مثلا ویدیوش رو ببین بعد انتخاب کن و درسنامه بخون، تست بزن و حتما تحلیل کن 

بعد اگه دیدی مثلا فیزیک رو نمیتونی یاد بگیری کلاس برو براش ولی اگه دیدی واقعا نیاز داری به کلاس که الکی وقت و هزینه ات تلف نشه...کلاسای انلاین تاملند و کلاسینو اینا میتونی بری، و اینکه اگه دوست داشتی میتونی از مهر قلمچی هم ثبت نام کنی ازمون شرکت کنی، ولی حتما تحلیل ازمون انجام بده اگه شرکت کردی

روش مطالعه دروس رو هم توی یوتیوب خیلی هست میتونی از اونجا یاد بگیری :) اگه خواستی کانال مشاوره کنکور سیب ترش رو توی تلگرام جوین شو میتونی از مطالب اونجا هم استفاده کنی      

نزدیک ما نیست  بعد مگه ازموناشونو ندادن

به عنوان یه زن با تجربه که زمان دبیرستان خیلی اشتباه کردم از این بابت دارم بهت میگم که حتما حتما حتما مدرسه خوب برو ،منظورم به هیچ عنوان مدرسه غیرانتفاعی نیست ،منظورم در درجه اول تیزهوشان البته اگه ظرفیتشو داری ، در درجه دوم نمونه دولتی ،و در آخر اگه موفق نشدی هیئت امنایی 

تست قلم چی و کتاب های مبتکران چطوره؟

قلمچی ازموناش خوبن ولی کتاباش زیاد جالب نیستن مبتکران برای متوسطه اول خیلی خوبن کتاباش ولی متوسطه دوم به جز شیمی مبتکران بقیه کتاباش خوب نیست زیاد