بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
من موهام ریزش داشت ۳ سال پیش نانو کراتین کردم ریزشش قطع شد امسالم پروتئین تراپی کردم هرجایی میخوای بری قبلش مطمئن شو مواد خوب استفاده میکنه و حتما هم نمونه کار ازش بخواه البته من جای دوستم رفتم و وقتی گفت مواد خوب استفاده میکنه به حرفش اعتماد کردم ولی بازم ازش خواستم عکس های نمونه کارشو نشونم بده
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
کراتین واقعا عین معجزه بود برای من تازه برعکس میرم موهام جون میگیره ولی مواد خوب جای خوب اینو تاکید ...
دقیقا 👌 مامانم جای یکی رفته بود کراتینش فقط یک ماه دووم آورد بعد من جای دوستم رفتم دقیقا بعد از یکسال موهام حالت دار شد ولی هیچ وقت به حالت اولش برنگشت
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤