2777
2789
عنوان

تغییر زندگی

52 بازدید | 6 پست

تاحالا شده حس کنید از خودتون خسته شدید باید آپدیت بشید پیشرفتی ندارید مفید نیستید مثل آب راکتی که میخاد لجن ببنده؟

جملات انگیزشی و روان‌شناسی معروف زیادی هست که اگه کارساز بودن دنیا یه ساله دگرگون میشد...

اگه مثل من وارد همچین مرحله ای شده بودید و موفق شدید خودتونو‌ نجات بدید راهنماییم‌ میکنید؟

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

آره خیلی زیاد 

وقتی آرمی شدم خ جدی ب این مساله فک کردم بلافاصله رفتم روانشناس فهمیدم افسردگیم خ شدیده کلی طرحواره هم دارم 

ولی وسطای سال پیش خود زنیام وحشتناک شد الان احساس میکنم تغییری ک باید رو نداشتم بعد یک سال 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اگ کسی موفق شده منم راهنمایی کنه خ سردرگمم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کسی موفق شده منم راهنمایی کنه خ سردرگمم

از اونجایی که تاپیک های شوهری بیشتر دیده میشن نشون میده کسی خودشو تغییر نمیده تا سرنوشت بدجوری تغییرش بده😅

از اونجایی که تاپیک های شوهری بیشتر دیده میشن نشون میده کسی خودشو تغییر نمیده تا سرنوشت بدجوری تغییر ...

دقیقا 

ی ادم موفق پیدا نمیشه ادم تو سن کم ار اون سن بالا ترها ک هم تو نسل ماهستن و درکمون میکنن هم تجربه دارن ادم استفاده کنه 

اونایی هم ک دم از موفقیت و زندگی خوب میزنن یا شوهرشون دکتره یا خودشون 

مچ چنتاشونو گرفتم ک دروغ میگفتن

دقیقا  ی ادم موفق پیدا نمیشه ادم تو سن کم ار اون سن بالا ترها ک هم تو نسل ماهستن و درکمون میکن ...

همینطوره

شایدم آدمای موفق نی‌نی‌سایت نمیان🤣

همینطوره شایدم آدمای موفق نی‌نی‌سایت نمیان🤣

👍🤣

دقیقا 

شاید😐 عاخه انقدر تاپیک شوهر و شوهر داریه تو ی ادمو هم پیدا نمیکنی ک تو قضیه ازدواج موفق باشید

یا شوهره بده خودشون خوبن یا شوهره خوبه ول بعد دو سه سال فهمیدن دوسش ندارن