2777
2789
عنوان

از این ک طلاق گرفتم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9527 بازدید | 103 پست
اگه ادم خوبیه جدا نشو من خیلییییی پشیمونم

والا آدم خوبی هم نیست....

اما شرایطش خوب،اهل دم ودود نیست

اما فوق العاده بدذات...

قبلا هم تو عقد جدا شده

اما فک کن،من بازهم دل طلاق رو ندارم...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من الان نزدیک پنج ماهه خونه پدرمم شوهرم خودش منو گذاشت خونه پدرم اما اصلا وابدا دل طلاق رو ندارم ...

😑منم همینطوررررر

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیلیا واسطه شدن اما من افسردگی شدید گرفته بودم داروهای اعصاب میخوردم کلا خیلی حالم بد بود اصلا ه ...

تو فامیل یکی داشتیم خیلی یهویی جدا شدن بیشتر هم به خواست خانم. مثل الان شما که میگی افسردگی داشتم اونم اینطوری شده بود بعدش خیلی پشیمون شد التماس کرده مرده قبولش نکرد 

الان هم دختره هم پسره ازدواج کردن جفتشون هم با همسر فعلی خوشبختن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

گذشته رو رها کن فکر کن شاید اصلا قسمت نبوده هم نفس هم باشید برای هم باشید  بفکر زندگی جدید باش  گذشته هم برات یه تجربس  فقط به فکر آینده باش وگرنه عصبی میشی همش به گذشته و اون آدم فکر کنی  اون دیگه برای تو تموم شدس  فکر زندگی جدید باش حتما خوشبختر میشی

ببخشیدااا این ۸ سال و۵ سالوازکجا آوردی چه ربطی داره

منم برام جالب بود

قبول دارم باید یه مدت بگذره

اما این اعداد هم زیادن هم دقیق!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یه زن ۳ماه بعد از طلاق نمیتونه ازدواج کنه ولی مرد... عجب دیگه. گلم خب اول زندگی هرکی سازش نکنه به ...

الان میگم کاش میساختم کاش خوب میشدم باهاش اون منو دوست داشت تلاششو هم کرد اما منه احمق کوتاه نیومدم خیلی پشیمونم انقد حرص میخورم اصلا داغون شدم

خب من از چندماه قبلش خونه پدرم قهر بود اون مدت که دید من برنمیگردم رفت خاستگاری و اینا.دقیقا پنج روز ...

شایدخیلی باهاش بدتاکردی شایدخسته شده بوده دیگه نمیشه کاریش کردانشاالله بخت توهم بلندباشه وازدواج موفقی بکنی❤

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻
خب من از چندماه قبلش خونه پدرم قهر بود اون مدت که دید من برنمیگردم رفت خاستگاری و اینا.دقیقا پنج روز ...

اوههههه مردم تا چند سال افسرده ی طلاقن

این هنوز طلاق نداده رفته خاستگاری

اون طرف چقدر گاو بود که میدونس هنو طلاق نداده راهش داد تو خونه برای خاستگاری

مردم چه بی شرف شدن 

😑منم همینطوررررر

😃نشناختی؟منم!

راستی قهر شما چند وقت شده؟

بهت گفتم شوهرم میگه یاخودت برگرد یا تمکین میزنم؟