بچه ها من سال ۹۸ عقد کردم سال ۹۹ ازدواج کردم سال ۱۴۰۰ طلاق گرفتم انقدددد این اتفاقا پشت سرهم و یهویی اتفاق افتاد اصلا نفهمیدم چی شد اصلا
من و شوهرم کلا باهم نساختیم ولی الان ک خوب فکر میکنم درکل شوهرم آدم بدی نبود چند روزه پشیمونی مثل خوره افتاده به جونم همش حسرت میخورم.شوهرم یه هفته بعد طلاقمون عقد کرد بعدشم عروسی الانم یه پسر داره😑
من الان نزدیک پنج ماهه خونه پدرمم شوهرم خودش منو گذاشت خونه پدرم اما اصلا وابدا دل طلاق رو ندارم ...
😑منم همینطوررررر
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
چرا خیلیا واسطه شدن اما من افسردگی شدید گرفته بودم داروهای اعصاب میخوردم کلا خیلی حالم بد بود اصلا ه ...
تو فامیل یکی داشتیم خیلی یهویی جدا شدن بیشتر هم به خواست خانم. مثل الان شما که میگی افسردگی داشتم اونم اینطوری شده بود بعدش خیلی پشیمون شد التماس کرده مرده قبولش نکرد
الان هم دختره هم پسره ازدواج کردن جفتشون هم با همسر فعلی خوشبختن
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
گذشته رو رها کن فکر کن شاید اصلا قسمت نبوده هم نفس هم باشید برای هم باشید بفکر زندگی جدید باش گذشته هم برات یه تجربس فقط به فکر آینده باش وگرنه عصبی میشی همش به گذشته و اون آدم فکر کنی اون دیگه برای تو تموم شدس فکر زندگی جدید باش حتما خوشبختر میشی