2777
2789
عنوان

از این ک طلاق گرفتم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9537 بازدید | 103 پست
الان میگم کاش میساختم کاش خوب میشدم باهاش اون منو دوست داشت تلاششو هم کرد اما منه احمق کوتاه نیومدم ...

فقط همون یه نفر بود تو کل دنیا پاشو خودتو نباز شاید یکی پیدا شه عاشقت بشه 

اوههههه مردم تا چند سال افسرده ی طلاقن این هنوز طلاق نداده رفته خاستگاری اون طرف چقدر گاو بود که م ...

عزیزم دادگاه بهشون نامه میده که آقامیتونه ازدواج کنه ولی زن بدبخت بایدسه ماه صبرکنه بعدازدواج کنه تازه اگه طرفش بیشعورنباشه وبراحتی طلاقش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من از چندماه قبلش خونه پدرم قهر بود اون مدت که دید من برنمیگردم رفت خاستگاری و اینا.دقیقا پنج روز ...

خدا لعنتش کنه...منم شوهرم دنبال زن براشن نمیدونم حالا زن گرفته یا نه...اما بدونه من بالا سر زنشم تا هر وقت که دلم بخواد زنشم زنشم باید تحملم کنه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
😃نشناختی؟منم! راستی قهر شما چند وقت شده؟ بهت گفتم شوهرم میگه یاخودت برگرد یا تمکین میزنم؟

چرا میشناسمت😂😂😂

ماااا شده ۶ رف تو ۷ ماه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
😃نشناختی؟منم! راستی قهر شما چند وقت شده؟ بهت گفتم شوهرم میگه یاخودت برگرد یا تمکین میزنم؟

با خانوادت مشکل داره؟؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خب من از چندماه قبلش خونه پدرم قهر بود اون مدت که دید من برنمیگردم رفت خاستگاری و اینا.دقیقا پنج روز ...

دختره و خانوادش هم انگار وایسادن تا طرف زنش رو طلاق بده و بدو بدو بیاد

خدایا مرسی  

این که گذشت  ولی برای بعدی بدون که مردا دوبار تربیت میشن یه بار به دست مادرشون ویه بار هم  کامل به دست همسرشون . من به این اعتقادکامل دارم . آخه شوهرم وقتی خونه باباش بود یچیز بود والان که با منه یه چیز دیگس . کلا مردا همش باید درحال به روزرسانی با ورژن جدید باشن تا آدم بشن .ان شاءالله خوشبخت شی. ولی عزیزم لطفا برای بعدی صبور با منطق برو جلو ولی نه اونقدر عاقل که آیا خودشو ول کنه وبجایی کهرشما تکیه گاهش باشی اون یسره به شما تکیه کنه 

خدا لعنتش کنه...منم شوهرم دنبال زن براشن نمیدونم حالا زن گرفته یا نه...اما بدونه من بالا سر زنشم تا ...

عزیزم ازوقتی اومدم سایت حس میکنم شما همش تو دادگاهی

از رو پروفایل میشناسمت

میشه یکم از پروسه ازدواجت بگی؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان میگم کاش میساختم کاش خوب میشدم باهاش اون منو دوست داشت تلاششو هم کرد اما منه احمق کوتاه نیومدم ...

ببین نمیدونم چرا پشیمونی ولی اونی که ۵ روز بعد طلاق ازدواج میکنه از تهه دلش دوست نداشته اگرم تو باهاش میموندی خوشبخت نمیشدی مطمعن باش

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
خدا لعنتش کنه...منم شوهرم دنبال زن براشن نمیدونم حالا زن گرفته یا نه...اما بدونه من بالا سر زنشم تا ...

قهری تو ام؟

عزیزممممم خدابه دلت آرامش بده دیگه فکرشونکن چون ازدواج کرده دیگه توهم خوشبخت میشی شک نکن

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻
خب الان با زنش خیلی خوبه ماشین خریدن زندگی خوبی دارن اما من هیچ پیشرفتی نکردم.حسودی نمیکنم اما حسرت ...

خب عزیزم اولا که اون چیزا گذشته از خودت بپرس تو این مدت تو چیکار کردی ؟ چیکار برای پیشرفت زندگی و شخصی خودت انجام دادی ؟ بهتره به جای فکر کردن به گذشته بشینی به آینده فکر کنی ‌اون مردک هم اگه دوستت داشت نمیرفت زودی عقد کنه ولش کن 

بشین برنامه‌ریزی کن و برای خودت ادم مفیدی باش 

برای اونم آرزوی خوشبختی کن بزار انرژی مثبت این کار به سمت خودت برگرده 

با خانوادت مشکل داره؟؟؟؟

نه به اون صورت

کلا منظورش اینه خودم برگردم

که منت بزاره

حالا ایکاش بگه میام دم در دنبالت....

دلم خونه خودمو میخواد😔

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱