2777
2789
عنوان

از این ک طلاق گرفتم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9527 بازدید | 103 پست
خونوادم تا دقیقه ی ۹۰ میگفتن برگرد سر زندگیت اما من خیلی لجبازی کردم.نمیدونی مامانم با چه سختی جهزیه ...

عزیزم اگ یکی شکایت کنه کی پیام ابلاغیش میاد رو گوشیم تو خبر نداری؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اره این سری پیام داد،میگم بهش البته رفت تا بیست روز دیگه🤪 کم پیام پیام کن به خدا شکایت نمیکنه...

عزیرم دیدی با این پیامت نیومد خودت برو برگرد سر زندگیت...زندگی شوخی نیست همینجوری قلبا از هم فاصله میگیره حتی میگن زنو شوهر وقت قهر جای خابشونو جدا نکنن چون احتمال آشتی کردن خیلی بالا میبره خواستی مستقیم نری خونه باهاش قرار بزار برین کافه یا پارک یا رستورانی جایی دیگه مطمعن باش میگه بریم خونه توام معطل نکن...دختر زرنگ باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دنیا ممنونم از مهربونیت ❤️😘🥰

قربانت عزیزم ما در ثبال حال خوب و بد همدیگه مسئولیم گاهی کاری ازمون برنمیاد جز دعا و انرژی مثبت برای هم فرستادن😍🌺

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حدس میزنم رفتع شکایت کرده   اخه دیشبی زنگ شوهر خواهرم زد جوابش نداد  فک کنم خواس ته ...

بابا اشکال نداره وقتی دلتون پیش همسرتونه پیش قدم بشید و اینقدر کش پیدا نکنه که بخاد شکایت کنه شما برگردی بزرگی کردی که زندگیتو نگه داشتی هر وقت هم ترسیدی بهت طعنه بزنه تو برگشتی بگو زنو شوهر نباید بزارن زندگیشون خراب بشه هرکس ببخشه برندست و بزرگی کرده این دعواها دوسر باخته 

عزیرم دیدی با این پیامت نیومد خودت برو برگرد سر زندگیت...زندگی شوخی نیست همینجوری قلبا از هم فاصله م ...

والا میگم نکنه بیرون رفتنی

شرط وشروط بزاره💔

ودست از پا درازتر برگردم خونه پدرم

ولی اینسری پیام بده،میگم بیا دنبالم

اما ازخودم هرگز برنمی‌گردم

چون چندبار اینکارو کردم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

والا میگم نکنه بیرون رفتنی شرط وشروط بزاره💔 ودست از پا درازتر برگردم خونه پدرم ولی اینسری پیام ب ...

نمیدونم شرایطتون چجوریه ...ان شا الله بهترینا برا تک تک بچهای تاپیک بخصوص اسی پیش بیاد⁦❤️⁩

نمیدونم شرایطتون چجوریه ...ان شا الله بهترینا برا تک تک بچهای تاپیک بخصوص اسی پیش بیاد⁦❤️⁩

تنک یو🌹

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

از این زورم میاد که من مهریه م و جهزیه مو بخشیدم.گفت اگ میخای طلاقت بدم حق نداری هیچی از وسایل خونه ...

بیخیال عزیزم گذشته هاگذشته بخاطرشون دیگه خودتوعذاب نده انشالله که زندگی پیش روت بهتریناروبرات رقم بزنه

ی زن سالم بعد طلاق ۸سال و ی مرد سالم ۵سال حداقل نیاز به زمان داره تا دوباره آماده ازدواج بشه اون شوه ...

سلام این حرفتون منبع علمی داره؟ مهمه برام. 

یه خانم نزدیک ۸ سال طول کشید حالش خوب بشه میخوام بدونم واقعا طبیعی بوده؟

والا آدم خوبی هم نیست....اما شرایطش خوب،اهل دم ودود نیستاما فوق العاده بدذات...قبلا هم تو عقد جدا شد ...

وای منم دقیقا شوهرم مثل شوهرتوبود تو عقد جداشدم ازش خب تو چ کردی الان وضعیت چی شده